Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADA I DALJE BEZ FORMALNE ODLUKE
Povratak na članak

Inu se isplati samo jeftino kupiti pa skupo i brzo prodati

Nacionalizacija Ine u očima ulagača mogla bi biti pozitivna da imamo dobru povijest upravljanja državnim tvrtkama – što nemamo

Komentari 7

DU
Deleted user
20:18 04.01.2017.

Ovaj me naslov oduševio. Nikada mi nije pala na pamet takva ideja. Jeftino kupiti i skupo prodati.... nikada mi to nije palo na pamet, vjerojatno moras biti dokotor ekonomije i novinarstva u isto vrijeme da bi otkrio male tajne velikih majstora. Svaka cast novinaru i ideji. Trebao bi dobit Pulitzera i Nobelovu nagradu u isto vrijeme!!!!!

VL
PP
pravedna.penzicka
18:31 04.01.2017.

Tko je ovaj ekspert, ako ga Vlada ne uzme za savjetnika propast cemo !!!!

VL
DU
Deleted user
20:24 04.01.2017.

Naslov je genijalan, radi se zapravo o kratkom opisu onog što rade brokeri, trgovci, špekulanti.. Ne samo INU, nego i bilo koju drugu tvrtku ili kuću ili plovilo ili bilo što. Jeftino kupiti pa skupo i brzo prodati. Vrlo lukav plan, rekao bi Boldrick iz kultne engleske serije Crna guja.

VL
GO
GodfridBujonski
19:36 04.01.2017.

Sve vas treba osuditi za izdaju nacionalnih interesa! Ovo što sada radite ponovno je manipulacija! Umjesto da rušite cijenu dionica vi je pumpate,javno najavljujete na sva zvona da ste spremni otkupiti madžarski dio,to nema nigdje,umjesto da izazivate štrajkove i prisiljavate Madžare da maksimalno spuste cijenu i da vam predaju svoj dio po najpovoljnijim uvjetima vi radite kontra! To je tragedija...

VL
OV
ovrhovršitelj
09:44 05.01.2017.

Opsirna analiza vec tisucu puta analiziranih stvari. A zakljucak analize na nivou djecjeg vrtica. Da ste pravi novinari otkrili bi kaj se dogadja u sjeni cjele price ali za to treba izaci iz ureda i jos k tome izvaditi ruku iz gaca i prestati igrat depni biljar.

VL
Avatar comparator
comparator
19:00 04.01.2017.

Baš zgodno prodaš i onda nakon par godina nacionaliziraš . Naši političari nemaju pojma kuda bi krenuli jer ih je ko kusih pasa i to gladnih . Previše je to za vaše glavice !

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
20:17 04.01.2017.

Konačno dobar članak na VL-u.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.