Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Intervju - Miroslav Radman: Sve smo bliže revoluciji

Komentari 14

MA
Malenkost
07:48 24.07.2017.

Zacudujuce ali i zaprepascujuce je koliko su Hrvatski "Istrazivaci" ili "svijetski priznati" Tipovi spremni na izjave koje ne pravi inace nitko na zapadu slicnog "Kalibra" Znanstvenika, zivim vec 38 godina u Njemackoj i ne citah nikada ovakve "smijele" izjave. OdOd pustih svijetskih Znanstvenika Hrvatska na dnu Evrope, po svemu: IQ Stanovnistva, PISA Studija nase djece. A da o Mitu i Korupciji u svim porama Drustva i Politike te sudstva da ne pricamo. Sanader, Vidosevic i Todoric nisu iznimke nego pravila HR Stanja, slicno je i u nasem susjedstvu.

VL
DH
dhus
20:54 23.07.2017.

Lopovi ce imat tri zivota a radnik pola od jednoga

VL
DR
Draš
21:00 23.07.2017.

Bogati će kao vampiri sisati krv.Filipinci katolici su kao kulturološki šok i nisu poželjni(mada rade širom svijeta i nitko se na njih ne žali) ali muslimani iz Pakistana i Afganistana nisu,svaka čast.

VL
GU
gukseescvanc
04:02 24.07.2017.

zatvorite ovaj institut......nikakve korist , samo trosak !!!..

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:39 24.07.2017.

niste u stanju riješiti problem prekomjerne uporabe antibiotika koji rezultira sve većom rezistentnosti sve većeg broja bakterija i virusa, koje će nas u idućih 50 godina pokositi, a tu laprdate o nekakvim lijekovima kojima će se starenje zaustaviti? starenje je prirodni proces, a obilježava ga uz opće propadanje organizma i povećanje broja godina. danas imamo aute stare i 50 godina, njih ne možemo nazvati mladima. radman je kao i onaj političar-doktor, kojeg ne ću imenovati, sve opsjenar do opsjenara. i zamislite, mi njih plaćamo tolke novce, imaju primanja i do 40.000 kuna mjesečno, a prodaju nam muda pod bubrege.

VL
HO
homofob
21:34 23.07.2017.

"Eliksir mladosti", "zlato iz olova", "ziva vodica" iz bajke, jako dobri znakovi o kakovim se "znanstvenicima" radi. Neka probaju oduciti magarca da jede pa ce ih Bracani na godinu pozvati na ljetovanje u Bol!

VL
ZO
zoranos
12:32 24.07.2017.

Ključno je pitanje što je uzrok tih bolesti... možda to što na ovom svijetu ne postoji savršen stroj - bilo da ga je napravo čovjek bilo da ga je napravila priroda (Bog). Materija propada - to se može samo usporiti, jer ovaj svijet je toliko kompleksan i zapravo je začan krug. Bakterije su uzročnici mnogih bolesti, no bez njih nema života - jednostavno ih ne može samo eliminirati i reći evo to je to - nije tako jednostavno (čitaj nemoguće je). A upravo to je dokaz da je ovaj svijet stvoren, a nije nastao. Sve se prožima i kada isključiš jedno samo izazoveš lančanu reakciju sa milijardu i milijardu drugih mogučnosti - jednostavno to nadilazi ljudski um i inteligenciju ma koliko got čovjek mislio da je pametan i da napreduje.

VL
Avatar lola lola
lola lola
08:18 24.07.2017.

Kada ce konacno rjesiti problem prenapucenosti Zemlje i gladi???

VL
DU
Deleted user
08:09 24.07.2017.

Jesaenti milu bigulicu, zar ćemo zahvaljhući Radman dr. Mireku postati besmrtni i onda biti okrutno osuđeni na vječno prokletstvo da unedogled slušamo bulažnjena i trabunjanja "uvaženih" sabornika Stazić Neška, Grbin Pećka, Hajdaš udanog Dončić dr. Sinkea, Maras Goge, Glavašević Bokija, Vrdoljak Iveka, Pernar Iveka i Bulj Mireka, jerbo će i oni biti besmrtni. A kakav će tek užitak biti vječno živjeti s domaćim antifama. Ma ima da nas nema.

VL
DU
Deleted user
09:23 24.07.2017.

ona star i danas važi : bolje grob nego rob ! tak da bez pomlađivanja molim , pa tak smo u k da mi nije ni žao umrijeti ., samo da djecu stavim na noge i pa pa ionako toto Radman radi za bogate ., nek si ti vampiri međusobno sišu a raja će da otputuje u raj!

VL
AN
anteS
10:58 24.07.2017.

U Kraljevini Jugoslaviji bio je senzacija jedan ruski emigrant, znanstvenik, koji je ekstraktom iz zlijezda majmuna "uspio" produziti ljudski zivot. Sva stampa bavila se tim epohalnim otkricem, kojemu se uskoro izgubio svaki trag. Svaka slicnost s Dr.Radmanom je samo slucajna.

VL
Avatar mrTrobec
mrTrobec
12:31 24.07.2017.

čim su ga uzeli u Akademiju to je znak da je intelektualno ruiniran i jalov

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.