Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I PREDSJEDNIK ZAIGRAO

Jeste li narikača, agitator, guslar... Internetom se širi Milanovićeva tablica uvreda

Twitter
08.10.2020.
u 20:09

Dovoljno je samo odabrati mjesec i dan i Milanović ima spremnu uvredu za vas pa su, primjerice, svi rođeni na današnji dan nasilni predvodnici kabale.

Predsjedniku Zoran Milanoviću odlično ide vrijeđanje pa je jedna djevojka odlučila napraviti tablicu uvreda u kojoj se svi mogu pronaći.

Društvenim mrežama širi se slika na kojoj su prikazane razne uvrede koje Zoran Milanović ima za sve, ovisno o tome na koji su datum rođeni. Dovoljno je samo odabrati mjesec i dan i Milanović ima spremnu uvredu za vas pa su, primjerice, svi rođeni na današnji dan nasilni predvodnici kabale.

Djevojka koja je osmislila ovu tablicu uz nju je napisala: ''Čekala sam da ovo netko napravi, a nitko nije pa sam ja.'' U potpunosti se slažemo s njom, a koju je uvredu Milanović spremio za vas, provjerite u nastavku. 

Podsjetimo, Milanović je u četvrtak na RTL-u dao intervju. Kad mu je novinar pomenuo i viralni hit "Saznaj kako bi te Zoki zvao pomoću datuma rođenja", predsjednik je spremno odgovorio svojim 'nadimkom': "Nasilni konjogradica. Ihaaa"

Komentara 27

SK
skakavac0111
20:41 08.10.2020.

Nikako ne mogu razumjeti da je autor članka "večernji", je li se pravi autor srami ili ne smije potpisti? Ovo nije korektno!

RO
roland
20:27 08.10.2020.

Kad pogledaš koliko na javnoj i političkoj sceni ima agitatora, uhljeba, fejkera, narikača,...ova tablica je kamilica (čak se i rimuje!). Samo neka Milanović dijeli udarce!

LO
lojtra2
20:55 08.10.2020.

Kojeg datuma je "Druker"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije