Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županijski sud u Osijeku
Povratak na članak

Antun Kirchbauer: Niti jednom nisam tražio da se kazne oproste ili storniraju

Antun Kirchbauer, brat zamjenika načelnika PU Mate Kirchbauera, rekao je kako su ga pratili jer se sumnjalo na u drogu, prostituciju,šverc ljudi...

Komentari 2

OB
Objektivno...
18:17 03.02.2016.

Gospodine iz Uskoka. Je li u pitanju još jedna farsa kao neki dan u Indexu kada se činilo da ste zadovoljni tim silnim radom za opće dobro ili ćete ovaj puta biti pravi tužitelj? Kada je prije nekoliko godina bilaa podignuta kaznena prijava protiv dvoje osječkih policajaca J.A. i LJ.O. trebalo Vam je dvije godine da odbacite kaznenu prijavu. Btw, osumnjičene uopće niste ni pozvali da se očituju a kamoli da ih snimite

VL
CI
cigoV
20:05 03.02.2016.

Hebote koja je ovo sprdacina vec 10.puta nailazim na clanke kako je nasa vrla policija kao uhvatila ove ljude u prekrsajima, tako sto su ih vjerovatno pratili u 3 smjene i to par mjeseci koristeci sve moguce policijske resurse i stukli 2-3 miliona kuna da bi otkrili dvije-tri stvari koje su: 1.saznali prisluskivanjem informacije iz sfere rekla-kazala 2.netko je nekog podmicivao sa 20 kg graha(cca200kn) 3.sredjivali prometne kazne,a nijednu nisu uspjeli rjesiti Ajd molim vas recite da se zezate?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.