Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NALAZ KONTROLe

Inspekcije kod liječnika pronašle: Neuredne knjige narkotika, dugo piju kavu, odsele i nastave voditi ordinaciju!

30.03.2022.
u 07:34

Jedna je obiteljska liječnica iz Zagreba otišla raditi u inozemstvo, a u svojoj ordinaciji zaposlila zamjenu, a da o tome nije obavijestila HZZO iako, prema ugovoru koji su sklopili, liječnica treba samostalno obavljati djelatnost pružanja zdravstvene zaštite. Nakon prijave pacijenata, HZZO je poslao svoje kontrolore u ordinaciju i pokrenuo raskid ugovora s liječnicom. Raskinut je i ugovor s isporučiteljem ortopedskih pomagala koji se preselio na drugu lokaciju od ugovorene, zbog čega su osiguranici "poljubili vrata" jer je stara lokacija bila zaključana.

Komentara 10

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
09:12 30.03.2022.

Ionako loš sustqv heroj Vili uništio je do kraja. Sustav radi sve veći minus dok privatne klinike rastu kao gljive poslije kiše

DU
Deleted user
08:00 30.03.2022.

Ma nije to kod nas... Gdje bi oni...

SU
suhajac
08:18 30.03.2022.

U prigradskim ordinacijama obiteljske medicine pacijenti čekaju pregled na ulici a čekaonice zjape prazne, sramota. Jel to inspekcije ne vide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?