Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lidl u Perušiću
Povratak na članak

Inozemni trgovački lanci "okupirali" Liku

Započeli su građevinski radovi, a po stavljanju u funkciju poslovne zone, time i skladišnog centra Lidla, posao će dobiti oko oko 120 radnika.

Komentari 1

AK
akil
12:52 07.04.2010.

Oduvjek je trgovanje bio biznis broj jedan.Zašto?Zato što je oslabilo poštenje kod plaćanja u privredi,pa se krenulo na trgovanje gdje trgovac drži lovu čvrsto u ruci.Sramota je da se ne otvori neki proizvodni pogon,a ne trgovine.Gdje zaraditi taj novac koji oni očekuju pokupiti i odnjeti u inozemstvo?Tržište kao naše nije zaštićeno kao na zapadu pa se pšrodaje sve i svašta.Loša je to vijest iz like u kojoj je svaki dan manje ljudi,a sve više trgovina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.