Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆI UZROK EPIDEMIJE

Influencericu napali zbog vloga u kojem jede šišmiša: 'Nisam znala, oprostite...'

Influencericu napali jer je u "vlogu" jela šišmiša
Foto: Screenshot
29.01.2020.
u 11:56

Sporni video prikazuje Wang Mengyun kako jede šišmiša, a ponovno je postao viralan zbog tvrdnji da je nastao u jednom restoranu u Wuhanu, epicentru epidemije koronavirusa

Poznata kineska influencerica našla se u centru skandala zbog videa starog tri godine. Naime, u jeku aktualne panike oko misterioznog koronavirusa, izvučen je jedan njezin "vlog" od prije tri godine u kojem je s obožavateljima podijelila iskustvo kušanja egzotičnog "specijaliteta" za koji se sada špekulira da je jedan od mogućih izvora zaraze. 

Sporni video prikazuje Wang Mengyun kako jede šišmiša, a ponovno je postao viralan zbog tvrdnji da je nastao u jednom restoranu u Wuhanu, epicentru epidemije koronavirusa. Prvo je kušala juhu koju je opisala kao jako ukusnu, a zatim je u ruke uzela šišmiša, približila ga kameri i upitala: "Zar ne izgleda kao mali vuk?". Nakon toga je rastrgala šišmiša i kušala ga, a obožavateljima je otkrila kako je okus mesa šišmiša sličan piletini te da je riječ o vrlo hranjivom mesu.

Suočena s mnogobrojnim napadima, prošli tjedan influencerica se odlučila javno ispričati

– Ispričavam se svima. Nisam trebala pojesti tog šišmiša – objavila je na svom profilu koji na društvenoj mreži Weibo prati više od dva milijuna korisnika, dodajući da je tada bila "neupućena". No isprika je iz nepoznatih razloga nakon nekog vremena uklonjena.

Za to vrijeme na društvenim mrežama i dalje se vode rasprave je li to što je učinila pogrešno.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar partner
partner
12:18 29.01.2020.

bilo jucer u daily mailu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije