Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv silovanja

Indijski studenti dizajnirali donje rublje s električnim šokom

Donje rublje, Indija
Screenshot
06.04.2013.
u 17:45

U donje rublje ugrađen je GPS sustav, ima senzore i sustav za mobilnu komunikaciju (GSM) te jačinu električnog udara od 3800 kilovata

Troje indijskih studenata napravilo je donje rublje protiv silovanja koje moguće silovatelje udara električnim šokom te odmah alarmira policiju i roditelje potencijalne žrtve.

U donje rublje ugrađen je GPS sustav, ima senzore i sustav za mobilnu komunikaciju (GSM) te jačinu električnog udara od 3800 kilovata, piše The Huffington Post.

Donje rublje je dizajnirala studentica Manisha Moha zajedno s kolegicom Rimpi Tripathi te kolegom Neeladri Basu Palom.

– Ukoliko dođe do silovanja, silovatelja će udariti električni šok , preko GPS-a će biti lociran, a sustavom GSM-a će se poslati SMS-poruka policiji i roditeljima napadnute djevojke – ispričala je Manisha Moha koja je na ovu ideju došla zbog velikog broja silovanja djevojaka u Indiji.

>> Palicama pretukli muškarca, zavezali ga pa mu silovali ženu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije