Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽNE SCENE U SABORU

Pernara iznosila straža, Bunjac prijetio: Nećeš živ izaći odavde

05.04.2019.
u 08:18

Nakon što je izbacio Pernara, potpredsjednik Sabora Milijan Brkić opomenu je dao i Branimiru Bunjcu koji ga je prozvao za povredu Poslovnika jer je ''kukavički poslao stražu da izbaci Pernara''

Zastupnika Živog zida Ivana Pernara noćas je iz sabornice izbacila straža, a živce je zbog toga izgubio njegov stranački kolega Branimir Bunjac. Naime, u Saboru je do kasno u noć trajala rasprava o SDP-ovoj interpelaciji o radu Vlade na provedbi strukturnih reformi, a incident se dogodio oko 1 sat.

Ivan Pernar govorio je o Ivi Sanaderu pozivajući ga da prestane šutjeti i progovori o HDZ-ovim crnim fondovima, a zbog toga je dva puta dobio opomenu.

Nakon što je izbacio Pernara, potpredsjednik Sabora Milijan Brkić opomenu je dao i Branimiru Bunjcu koji ga je prozvao za povredu Poslovnika jer je ''kukavički poslao stražu da izbaci Pernara''.

VIDEO Izbacivanje Ivana Pernara iz Sabora:

– Kad to drugi put poželite, gospodine bajkeru, učinite to sami – rekao mu je Bunjac.

Na Brkićevu konstataciju da ima repliku, Bunjac mu je uzvratio:

– Kome ću govoriti, svetom Petru, je li pametnjakoviću?. Zbog toga je zaradio opomenu.

Bunjac je na kraju izgubio živce.

– Dosta toga, sram vas bilo – nemate pravo na to. Mrš, još mi jednom uzmi nešto iz ruke, kunem ti se – nećeš živ izaći odavde! Mrš, smeće, mrš! Majmune jedan – galamio je na stražu koja je iznosila Pernara.

– Ovo je Hrvatski sabor, ovo su vam vrijednosti i EU i NATO-a, ovo je politika zapadnog imperijalizma kojem je sve podređeno, dame i gospodo... – vikao je Pernar dok su ga iznosili iz Sabora, a usput je sve snimao mobitelom.

Pogledajte i snimku prijašnjeg izbacivanja Ivana Pernara iz Sabora:

Ključne riječi

Komentara 260

DU
Deleted user
08:47 05.04.2019.

Pa vi dajte glas ovim....da ne kažem nešto ružno ....anarhistima i j...vjetrima. Taj "veleučeni " Bunjac je pokazao svu svoju naobrazbu i kulturu kada je djelatniku Hrvatskog sabora ....stražaru ne zastupniku ...... onako sočno vikao "MR.Š....I nećešživ izići odavde......Da lii je to narodni zastupnik? Svoju ludost iskaljivati na nedužnom čovjeku?....Ima li ovdje elemenata za tužbu?....Ali čovjek si misli....rogat i bez rogova se ne mogu boriti!!!!!

DU
Deleted user
09:17 05.04.2019.

Ja mogu razumjeti njih iz ove anarhističke skupine dok izvode svoje vrtićke igrokaze. To im je domet. Ali mi nisu jasni svi oni koji u tome vide nešto pozitivnoga. Ne mogu vjerovati da ovako prozirna i destruktivna samopromocija ikome predstavljaa put u bolju Hrvatsku. Ako ćemo biti dosljedni - ako smiju oni i to je nekome pozitivno, ajmo svi svoje frustracije i želju za malo pažnje liječiti na javnim mjestima, onako kako kome padne na pamet.

ZA
zadar1
09:01 05.04.2019.

opet loša trava...krivo "udarila"...😎😎🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije