Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kompanija provodi istragu
Povratak na članak

Incident u avionu: Steward nasilno istrgao dječja kolica iz ruku putnice

Jedan putnik je priskočio u pomoć majci s djetetom dok se ukrcavala na let između San Francisca i Dallasa

Komentari 4

DA
Darko22
23:57 22.04.2017.

Glupiraju se bez veze, u mnogim avio-kompanijama je zabranjeno nositi sa sobom dječja kolica u avion, jer jednostavno nema mjesta da ih se na siguran način odloži. Ljudi traže svojih 5 minuta slave otkad su vidjeli onaj video sa onim onim izvlačenjem putnika, ili još gore pokušavaju izvući raznorazne odštete iz ovakvih scenarija.

VL
DO
domxerex
16:19 09.07.2017.

Stjuart je zanimanje a ne ime. Nema ga potrebe pisati velikim početnim slovom i pisati originalno (iako mi je i to prlično glupo). Problem možete imati u školi sa David jer ne znate je li David ili Dejvid a klinac vam se može svatko malo majmunirati i tu ne možete ništa jer ljevi dušebrižnici će odmah skočiti na vas radi tobožnje zaštite ljudskih prava. NE kažem da trebamo biti kao Finci ali treba znati što se i kako piše. Problem su nepismeni i priučeni novinari nerijetko iz neke susjedne zemlje sa upitnom diplomom srednje škole dodatno bez znanja pravopisa a pogotovo bez rječnika. Mislim da bi javna glasila trebala biti pisana službenim jezikom a ne nekim čudnim miksom kojeg ni na ulici ne možete naći.

VL
Avatar mama mia
mama mia
09:30 23.04.2017.

E da su tu našao Kobra on bi to po kratkom postupku jedino ako ga na ček-in-u nebi razotkrili jer u avion se ne smije nositi oružje

VL
KT
komen_tar
00:54 23.04.2017.

cuj steward, pa zar kazemo za stjuardesu stewardesa???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.