Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆA DOZA DOBRA ZA ZAŠTITU
Povratak na članak

Imunolog Trobonjača o četvrtom valu: 'Mogao bi nositi veliki broj teških slučajeva te veći broj smrtonosti'

Poznati znanstvenik navodi kako se nadao da će se ljudi u većoj mjeri cijepiti preko ljeta kako bi spremni dočekali jesen, no to se nije dogodilo.

Komentari 4

DU
Deleted user
09:46 09.09.2021.

Opet dnevna doza propagande!

VL
TO
tomzag
11:02 09.09.2021.

Ovo postaje nesnošljivo. Kad mislite prestati s tiranijom? Tko hoće nek se buši kao ploča za pikado, takozvanog cjepiva ima na lopate, a nas ostale koji činimo više od polovine stanovništva ostavite na miru!

VL
NN
novo nenormalni
14:08 09.09.2021.

čivjek od povjernja

VL
KA
kažemja
13:42 09.09.2021.

Najgori soj korone su antivakseri. Koji god članak izađe o koroni evo njih sa svojim pametnim savjetima. Zašto čitate te članke? Jel vas tko sili? Je li vas tko tjera da se cjepite? Koga briga. Ali ako želite slobodu onda morate preuzeti i odgovornost. Nije sloboda bezgranična. Budite face do kraja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.