Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Imperativ hrvatskog rasta – trčimo, 
ali kao da stojimo

Hrvatske stope rasta su premalene da bi se ostvarivali ciljevi postupne konvergencije s Europskim prosjecima.
 U ovoj godini bi se mogli vratiti na razinu BDP od 2008. Deset izgubljenih godina, s tim da naravno stanje nije isto.

Komentari 3

Avatar Retardo
Retardo
09:26 07.06.2018.

Svaki investitor jedva čeka uložiti svoj novac u udbašku prčiju u kojoj ima nekih 100% šanse da će mu sve ukrasti grupa Borg na čelu s kojekakvim anemičnim štakorima. I još će mu naplatiti proviziju.

VL
DU
Deleted user
08:27 07.06.2018.

No, i kaj je cudno da mladi i pametni odlaze, Samo politicari imaju carobni stapic i pregrst slatkih rijeci kad misle da ce promjene biti brze.

VL
PR
prajdali100
11:44 07.06.2018.

Kako ćeš imati rast kad nema temeljnih reformi ! Kad nema investicija !! Kad na sve strane imaš korupciju ! Kakav je to rast od 2, 5 %. Smijurija.Pa Svjetska banka predviđa za dvije godine Srbiji rast od 4 %.. Narednih godina još veći.A kod nas sve stoji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.