Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bruna Esih:

Imat ćemo klub zastupnika, naši uvjeti Plenkoviću se mijenjaju'

Bruna Esih
Patrik Macek/PIXSELL
30.05.2017.
u 17:18

S uvjetima za suradnju u gradskoj skupštini još ne želi izlaziti

Nezavisna saborska zastupnica Bruna Esih govorila je o nadolazećem drugom krugu lokalnih izbora, ali i evenetualnoj podršci vladajućoj većini na nacionalnoj razini, piše N1.

Esih je u prvom krugu lokalnih izbora dobila više od 36 tisuća glasova, a tu brojku smatra velikim kapitalom. Ipak, birače neće pozvati da daju glas niti Mrak-Taritaš, niti Bandiću.

- Ja zasigurno neću pozivati birače da daju bilo kome do njih glasove. Ja se ne bih ni kandidirala da sam vidjela u politici gospodina Bandića dovoljno pozitivnog da to ne činim. Ne podcjenjujem pamet svojih birača. Pustit ću svojim biračima da naprave ono što misle. Broj glasova je dojmljiv i drago mi je da sam potvrdila rezultate koje sam imala na parlamentarnim izborima na listi HDZ-a. I da kao nezavisna mogu učiniti puno više'', rekla je Esih.

S uvjetima za suradnju u gradskoj skupštini još ne želi izlaziti.

- Ne izlazimo još s tim. Jer ne znamo kako će završiti drugi krug. Bespredmetno je o tome raspravljati. Ne znamo odnos snaga kad se sklapaju sve te moguće i nemoguće koalicije', kazala je Esih.

S premijerom Plenkovićem kaže kako još nije razgovarala.

- Iako je on više puta najavljivao razgovore do toga nikad nije došlo. Tek ćemo vidjeti hoće li ih biti. Sada se uvelike naša uloga promijenila. Mi smo samostalni zastupnici i imat ćemo klub zastupnika. uvjeti koje možemo postaviti u potpunosti se mijenjaju, rekla je. - Samostalnu stranku smo najavili. U proceduri smo registracije, zaklučila je Bruna Esih.

 

Komentara 49

KR
kruti175
17:49 30.05.2017.

svi za brunu, SVI,SVI!!!!

ZA
zagora
17:57 30.05.2017.

Bruna ,Zlatko i Zeljko

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
18:44 30.05.2017.

osnujte svoju stranko daase konacno rjesimo laznog hdz kome komanduje cetnik pupovac .sad brisite kao i uvjek . poz... od HOSa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije