Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imamo li obranu?
Povratak na članak

RH hitno treba 290 mil. eura da spriječi novu kataklizmu

Štete u istočnoj Slavoniji sitnica su prema onome što bi Hrvatska trebala uložiti u nasipe, akumulacije i retencije na šest kritičnih lokacija duž Save i drugih rijeka

Komentari 10

DU
Deleted user
11:35 24.05.2014.

Treba li revidirati sustav? Ne, treba revidirati cijelu državu!

VL
LU
Lujo123
10:59 24.05.2014.

Je, "gospođa" Pusić nema srama - daje Srbiji novac za pomoć, a ti njezini miljenici ne žele i dalje reći gdje su naši pobijeni, gdje su minska polja koja su posijali po RH i td. i td.. Ova žena stvarnoo nema srama ni obraza!!! Fuuuuj!

VL
VE
verakruz
11:49 24.05.2014.

"Štete u istočnoj Slavoniji sitnica su prema onome što bi Hrvatska trebala uložiti u nasipe, akumulacije i retencije na šest kritičnih lokacija duž Save i drugih rijeka"--- Kakav b.ezobrazan podnaslov! Sram vas bilo novinari, još ste se uparili i izvalili ovu glupost! Za vas je nastala šteta "sitnica" ?

VL
Avatar Carrera
Carrera
13:15 24.05.2014.

eto, ovaj članak potvrđuje ono što ja već danima govorim - da je država totalno zakazala i da je zato došlo do ove katastrofe. netko iz vlade stoga mora snositi odgovornost!

VL
CB
Conan Barbarin
13:40 24.05.2014.

u našoj državi puno toga nažalost ne štima, potrebne su nam hitne promjene. najbolje bi bilo početi s promjenom ove nesposobne vlade, pa nastaviti dalje.

VL
GI
giglibigli
11:23 24.05.2014.

treba i ljudima objasniti da je krađa šljunka s nasipa i neposredno ispod nasipa jako opasna kao da piliš granu na kojoj sjediš

VL
LE
lebar
12:10 24.05.2014.

Hrvatska pod hitno treba potjerati ove dokazano nesposobne politicare koji nas vode u propast,ugasiti drzavne firme u kojima su zaposleni(paraziti drustva) glasaci vladajucih stranaka,ignorirati i ne placati televiziju koja zatupljuje narod u uskoj vezi sa vladajucima,rijesiti i krivicno goniti sve one koji su omogucili da postoje lazni invalidi i napokon staviti crkvu van politike itd....

VL
AA
aabbcc
11:33 24.05.2014.

Onaj Tito je to sve napravio sa lopatama, omladinskim snagama i radnim brigadama... bez da mu je trebao i 1 euro !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.