Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udruga pobjede
Povratak na članak

Imamo azil u kojem se ne ubija, sanjamo svijet bez napuštenih pasa

Svaka sitnica koja azil čini domom bitna je, kažu volonteri osječke udruge za zaštitu životinja. Psima je on privremeni dom, a volonterima drugi dom

Komentari 3

OS
osica
23:47 27.08.2016.

Pišem ,već valjda stoti put, na ovom portalu. Imam psa iz jednog zagrebačkog azila . Došao na more i tu mi krasi dane. Nikad neću biti bez psa, a nikad neću ni kupiti psa pored toliko napuštenih. Da sam ga ga naručila po svojoj želi ne bi mogao biti bolji. "A i lijep je i pametan, jer je moj." Aktivan je i sve zna. Nije ono gledaj me "ja sam najljepša plavuša" . Uzmite i udomite psa to je prekrasno. Ako ste lju di nikad ga nemojte odbaciti i napustiti. Nije igračka i jako pati . Nitko vas ne voli više od vašeg psa.

VL
UN
una1
15:36 04.09.2016.

Udomili smo do sada tri psa i jednu macu.Bravo za volontere iz Osijeka.Znam koliko truda i pomoć dobrih ljudi dalo je rezultat.Azil iz Osijeka treba služiti kao primjer drugima.No,nije tako.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.