Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
put za rješenje

Ima li šansu: Macron i Cameron daju za pravo Palestincima da imaju državu

28.02.2024.
u 17:25

Francuski predsjednik Emmanuel Macron ustvrdio je da je rješenje s dvije države jedini put naprijed za regionalni mir, rekavši da priznanje palestinske države nije tabu za Francusku te da je Francuska spremna doprinijeti mirovnim naporima Europe i Vijeća sigurnosti UN-a.

Komentara 8

LU
lucio2
17:42 28.02.2024.

Kako milosrdno od njih da daju pravo na vlastitu zemlju narodu koji je vec desetljecima brutalno okupiran od strane njihovog bliskog saveznika!

NE
Nemanadimak
17:48 28.02.2024.

Da bas milosrdno kada kao neke velike sile daju odobravanje za osnutak svoje drzave u kojoj oni zive vec tisucama godina. No ne treba se brinuti uopce za 1000 godina ako nas jos bude bilo mozda Francuska bude ta koja vise nece postojati.

DO
doktorica
18:04 28.02.2024.

pa neka imaju svoju državu,od pamtivijeka je i bila njihova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije