Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIGITALNA HRVATSKA: KRAJ BUDUĆNOSTI
Povratak na članak

VIDEO Održana najprovokativnija konferencija: 'Ljudi su se počeli igrati s nečime što ne razumiju'

Na ovoj najprovokativnijoj konferenciji godine govorili su ugledni znanstvenici i stručnjaci - Korado Korlević, Igor Rudan, Robert Kopal, Davor Bruketa te Dunja Trojan

Komentari 6

TR
trpimir2022
20:58 23.02.2024.

Istok i Zapad u svojim međusobnim sukobima koriste umjetnu inteligenciju. Time će umjetnoj inteligenciji dati praktički neograničenu kontrolu nad resursima. U slijedećoj fazi umjetna inteligencija će se pojaviti kao samostalna treća strana u sukobu, koja će odnijeti pobjedu.

VL
ZA
zagabria4
09:35 24.02.2024.

Koje palamuđenje, naročito ovo o korisnosti video igranja, totalnog gubitka vremena. Često mi se čini da čoječanstvo ubrzano ide unatrag a ne unaprijed. Da se umjetna inteligencija ugleda na nanašnje ljude brzo bi svijet nestao u plamenu. Jedina nada je AI kojega neće instruirati čovjek jer bi bila preopaka i pre štetna

VL
Avatar American_ninja
American_ninja
20:07 23.02.2024.

predivinih primjera kao negiranja postojanja bijele rase u slučaju google geminia? :D

VL
Avatar Crni labud
Crni labud
12:47 24.02.2024.

Niti jedan od te ekipe nije stručnjak za to područje. Prema tome i za njih same vrijedi komentar kojeg su uputili u naslovu. Daju sebi za pravo komentirati nešto što ni sami ne razumiju.

VL
YE
Yeah
00:21 24.02.2024.

Svi migranti su odmah kandidati za vojsku. Što bi to bilo nego okupacija?

VL
Avatar Korto Malteze
Korto Malteze
18:34 23.02.2024.

AI je jeftino fake smeće ako ga mase budu koristile radi plagiranja. Jedino u nekom visoko-stručnom kontekstu i pod nadzorom najviših sigurnosnih i stručnih standarda bi imao smisla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.