Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova Gradiška

Ilegalno posjedovao pravi mali arsenal oružja

oružje
Foto: PU brodsko-posavska
12.09.2014.
u 19:54

Današnjom pretragom prostorija gospodarskih zgrada koje koristi osumnjičeni pronađeno je gomila oružja

Novogradiška je policija zbog sumnje u kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu kazneno prijavila 52-godišnjaka iz Nove Gradiške.

Današnjom pretragom prostorija gospodarskih zgrada koje koristi osumnjičeni pronađene su dvije poluautomatske puške kalibra 7,62 milimetara (od kojih jedna s optikom), puška s užlijebljenom cijevi kalibra 30-06 s optikom, malokalibarska puška kalibra 22 s optikom, pištolj Walter kalibra 9 milimetara, 318 komada streljiva kalibra 9 milimetara, 120 streljiva kalibra 22, prigušivač za malokalibarsku pušku te dvije ručne bombe M-75.

>>Uvjetni zatvor za časnika HV-a jer je u kući ilegalno držao oružje

Komentara 2

BD
bozidar.dolenec
09:58 13.09.2014.

Ovakav arsenal trebala bi imati svaka kuca a ne vratite oruzje da vas mozemo j....!!!

SS
sokac sa drave
21:38 12.09.2014.

Sta je tu sporno.Slavonac je vjerno provodio ono Tudjmanovo da nitko vise nesmije hrvatskog covjeka razoruzati.Malo je poginulo poslije rata od tih sto imaju oruzje,najvise su si junaci oduzeli zivot kada su shvatili za kakovu su se Hrvatsku borili bezez posla bez perspektive za sebe i familiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije