Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Greta Thunberg
Povratak na članak

Ikona u borbi za zaštitu klime Greta jedrilicom ide 5560 km prema Trumpu

Svjetla su slaba kako bi se štedjelo na energiji, pristup internetu također će biti problematičan, a Greta će na putovanju jesti smrznutu vegansku hranu. Mesa se, naime, odrekla jer je njegova proizvodnja glavni izvor stakleničkih plinova.

Komentari 4

SK
Stjepan_Koprivnjak
13:39 16.08.2019.

Neznam dali bi ovo promatrao kao zloupotrebu djece u politicke svrhe ili preseravanje bogatih i povlastenih o tome kako su oni dobri i plemeniti.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
19:20 16.08.2019.

Nakon sto 150 godina lozis ugljen i podignes industriju, sad kad su dovoljno bogati da ugrade solarne celije sad treba zabranit ugandi ili lesotu da koristi ugljen ili naftu kako se ne bi nikad razvili i obogatili ,krajnje licemjerstvo i zloupotreba djece dekadentnog zapada

VL
Avatar Juki
Juki
02:05 17.08.2019.

Zašto prema Trumpu...a ne u Kinu...ili Rusiju?

VL
BF
bf2
21:16 17.08.2019.

dali i ja sada moram jesti travu zato što to kaže privilegirano derište/samoproglašena moralna veličina??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.