Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
univerzijada. zašto je tako važna

Igre koje su izgradile Zagreb: Dražen Petrović zapalio je iskru, taj život smo očarano gledali na šoping-izletu u Trst

14.07.2022.
u 22:31

Obnovljen je Jelačić-plac, otvorena Mimara, preuređen Dinamov stadion i izgrađena Cibona, a 22 tisuće volontera uživalo je u životu koji je dotad gledalo tek u Trstu. Trgovine su proširile asortiman, svaku večer odlazilo se na koncerte, a duž Tkalče počeli su nicati kafići

Komentara 1

BE
Berlioz
02:26 15.07.2022.

Da, Univerzijada je preporodila Zagreb. Do nje je bio prljavi, neuredni, dosadni grad a nakon nje je zablistao u novom ruhu, kafići su počeli raditi cijele noći, svugdje je bilo nekakvih zbivanja, grad je jednostavno prodisao punim plućima i novim zanosom. Šteta što je ubrzo uslijedio srpski nacionalizam koji je doveo do rata i teških trenutaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?