Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlovački stadion

Igralište potopljeno, direktor Benić otvorio sezonu kupanja

stadion10_krs_091210
Kristina Štedul Fbac/PIXSELL
10.12.2010.
u 08:56

Pomoćni teren NK Karlovac potopila je rijeka Korana. Koliko će Stjepan Benić biti veseo kada se voda povuče i otkrije uništeni umjetni travnjak, vidjet ćemo

Ne, ne pokušavamo vam podvaliti stare fotografije nekog veselog turista koji se tijekom srpnja i kolovoza zabavlja na nekoj od omiljenih jadranskih plaža.
Na njima je Stjepan Benić, sportska legenda Karlovca i sadašnji direktor stadiona Branka Čavlovića Čavleka, koji se u četvrtak odlučio okupati na jednom od pomoćnih terena Nogometnog kluba Karlovac!

Gliste malo smetaju...
– Nije uopće strašno, temperatura je oko 15 stupnjeva. Dobro je za kupanje, jedino je voda malo mutna i ima glista. Zgodno je za osvježenje, ali šteta od vode koja je poplavila terene bit će velika. Svakih pet do deset godina dogodi nam se nešto slično! – rekao je popularni Štef nakon kupanja i krenuo u obilazak stadionskog kompleksa.

Ni u klubu nisu iznenađeni “otvorenjem” sezone kupanja u prosincu.
– Dogovorili smo se da svim novinarima podijelimo akreditacije za praćenje vaterpolskih utakmica – rekao je u šali tajnik NK Karlovca Dražen Mejašić.

Umjetna trava se podigla
Ipak, u klubu su zabrinuti zbog velikih šteta koje bi nabujala Korana mogla prouzročiti na stadionskom kompleksu.

– Srećom, sustav zaštite glavnog terena je dobar i tamo zasad nema vode. Vidite da su pomoćni tereni poplavljeni, a tek nakon povlačenja vode moći ćemo govoriti o razmjerima štete. Najgore će biti na terenu s umjetnom travom, jer se već sada vidi da je tepih podignut sa svog mjesta – zaključio je Mejašić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije