Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razdvojeni kao bebe

Igrali se na bazenu, sprijateljili se, a onda otkrili da su braća!

braća
Printscreen
28.11.2012.
u 17:00

Prošlog ljeta dječaci su se upoznali na bazenu, igrali su se cijelo ljeto i nakon nekog vremena shvatili da su nevjerojatno slični

Isaac Noltin (12) i Dakotah Zimmer (13) razdvojeni su kao bebe kada je njihova tada 16-godišnja majka odlučila dati Isaaca na posvajanje. Dječaci su odrastali razdvojeno i nisu znali kako onaj drugi izgleda.

Prošlog ljeta dječaci su se upoznali na bazenu, igrali su se cijelo ljeto, i nakon nekog vremena shvatili da su nevjerojatno slični, čak im je hod bio isti. Dakotah je rekao Isaacu kako zna da ima brata koji je kao dijete posvojila žena po imenu Dawn, piše Daily mail.

Isaac je na to odgovorio da se njegova majka zove Dawn i tada su shvatili kako su braća!

Njihova je biološka majka preminula 2007. godine, a otac godinu dana poslije. Dakotah je odrastao uz baku, a Isaac s Dawn koja ga je posvojila. Nakon što su obiteljima priopćili svoje otkriće, baka i Dawn odlučili su im na sveopće zadovoljstvo ispričati cijelu priču o njihovu odrastanju, a braća su otad nerazdvojna.

– Nerazdvojni su, kao da su cijelo vrijeme živjeli zajedno – kazala je Dawn.

 

Ključne riječi

Komentara 2

IS
istima
17:22 28.11.2012.

Nije krv voda......

Avatar maraaa
maraaa
20:58 28.11.2012.

hvala Bogu, neka ima i lijepih vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije