Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČAN ZAVRŠETAK
Povratak na članak

Preminuo brutalno pretučen Hrvat iz Mainza. Krivci dolaze iz Sjeverne Afrike?

Na povratu iz Frankfurta u Mainz, Stanković se na Glavnom kolodvoru porječkao s prijateljima te ostao sjediti na klupi

Komentari 24

KV
kvatrić
15:33 21.12.2017.

Nema ništa od kukanja, a još manje od besmislenih poruka kako kozohebe treba protjerati iz Europe. Naravno da treba, ali ih zapadnoeuropske zemlje sigurno neće protjerivati, jer ih planski i naseljavaju. Jednostavno treba prihvatiti realnost i prilagoditi se situaciji. S obzirom da od policije ne mogu očekivati zaštitu, Hrvati bi se u Germanistanu i ostalim zapadnoeuropskim državama morali organizirati, držati zajedno te kozohebima uzvraćati još brutalnije. Ta gamad razumije samo silu, a svako popuštanje tumači kao slabost. Nažalost, nema druge. Na divlje se mora samo još divljačkije udariti.

VL
Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
15:07 21.12.2017.

koja sramota!sve to treba poslat avionom natrag i izbacit ih van,po mogućnosti bez padobrana!sućut obitelji!

VL
DU
Deleted user
14:51 21.12.2017.

Multikulti raj.......

VL
ST
Startrack
15:45 21.12.2017.

Kvartic ako ti moze napravit zadovoljstvo jednog arapa sam nokautirao u Essenu u kasnim osamdesetim jednim udarcem. Najbolji nokaut u zivotu. Nisu ga probudili dok hitna nije donjela nekakve soli. Batina je iz raja izasla.

VL
Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
15:06 21.12.2017.

to su bili doktori

VL
ST
Startrack
15:48 21.12.2017.

Znaci covjek se napio i sam je kriv za svoju gresku. Nesmjes vise sjest na klupu pijan dati glavu ne otkinu. I sta to znaci nesmjes vise sam na ulicu u vecenjim satima. Sta je tek onda sa jadnim zenama.ma. Ovdje u USA odavno nesmiju na ulicu same uvece. A ove nordijke ni u po bjela dana.

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
15:52 21.12.2017.

ja uvik odam s dva pistolja koji pridje gotov je...tak triba radit..

VL
TE
tejanolejano
16:25 21.12.2017.

Sumnjam da su u istoj grupi bili ljudi iz istocne evrope i severne afrike. Ne ide zajedno i nigde to nisam video a prosao sam gomilu zemalja u poslednjih 20 godina. Dok sam ziveo u spaniji imao sam prilike da upoznam ljude iz severne afrike (MAGREB)...Alzirci su najbolji, Sahara , Tunis, Libija, Egipat ok. Realno najgori su Marokanci, od 1000 ima jedan da valja. Pokvareni, kukavice, prevaranti, jaki samo u gomili...Uvek problemi s njima. To su bar neka moja iskustva. Marokance ne vole ni ostali arapi , narocito Alzirci. Jednog mog poznanika flamanca su ubili u Antwerpenu za sitnicu, par stotina eura. Hteli da mu otmu, on se branio, jedan izvukao noz i kraj. Ovo mi lici na njihovo delo. Ne znam, mozda gresim, ali toliko sam se nagledao njihovih s..nja da mi oni prvi padnu na pamet cim se pomene severna afrika.

VL
Avatar babas
babas
22:38 21.12.2017.

Bolje bi prošao da je izašao sa neprijateljima,ostaviti prijatelja pijanog u stranom gradu i stranoj drćavi je neljudski.

VL
Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
15:49 21.12.2017.

Igor Stanković pa još iz Grubišnog Polja.Nije on Hrvat.Vječnaja pamjat, Igore.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.