Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se Puljkov suradnik

Igor Skoko: Zatražio sam da snimka bude dostupna javnosti i vjerujem da će biti

Igor Skoko
Miroslav Lelas/PIXSELL
01.10.2021.
u 12:11

Kaže i da snimke, što se njega tiče, mogu biti javno dostupne, no tvrdi da je Upravno vijeće odlučilo drugačije

Puljkov najbliži politički suradnik i član Upravnog vijeća JUŠOS-a Igor Skoko komentirao je snimku koju je jučer objavio Večernji list. Na snimci Skoko s kolegama raspravlja o raskidu ugovora za parkiralište na Gripama.

- Snimka je sa sjednice održane 4. kolovoza, prije nego što smo saznali dodatne informacije koje su mjesec dana nakon sjednice iskorištene kao pravna podloga za raskid ugovora. Ono što ste čuli na montiranoj sjednici, na montiranoj snimci sjednice, su izjave mene i kolega koji jasno pokazuju da ništa što smo htjeli učiniti nismo htjeli na štetu Splita - kazao je te dodao kako je snimka sastavljena od više izrezanih dijelova sjednice koji nisu kronološki poredani.

- Na snimci je moja izjava prva, a na sjednici je zadnja - dodaje. 

- Smatram da je to iznimno nekorektno i da se radi o dezinformiranju javnosti Večernjega lista i njegovoga dopisnika iz Splita - naveo je Skoko na današnjoj konferenciji za medije.

- Uputio sam mail gospodinu Čularu da stavi glasanje na sjednicu da snimka bude dostupna javnosti - kazao je dodajući kako vjeruje da će njegovi kolege to dopustiti. 

Navodi da je snimka objavljena na dan kada je raspisan javni natječaj za ravnatelja Javne ustanove što smatra pokušajem bivših vlasti da građane Splita obeshrabre u radu za javno dobro i da se obeshrabre prijave na javne natječaje. 

- Ili ćemo se vratiti na stari način upravljanja ili idemo naprijed. Iskreno se nadam da će građani prepoznati što radimo i da će vijećnici imati hrabrost podržati nas i da idemo dalje i završimo sa starim načinom upravljanja - zaključio je. 

Kaže i da snimke, što se njega tiče, mogu biti javno dostupne, no tvrdi da je Upravno vijeće odlučilo drugačije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije