Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Igor Peternel: Situacija u gradu je loša, a Tomašević je potpuno nepripremljen

Tko je galamio za vrijeme Bandića da se Zagreb sramoti, opstruira projekt Srebrnjak, nove dječje bolnice. Oni su došli na vlast i potpuno ga uništili. Nekome ta bolnica smeta na toj lokaciji i zato se o tome šuti i taj projekt odlazi u arhivu, kaže čelnik zagrebačkog ogranka Domovinskog pokreta

Komentari 4

DU
Deleted user
12:47 07.04.2023.

Imovinski preokret...

VL
GE
geler203
12:17 07.04.2023.

Pa što nisi rekao na glas kako je situaciju u Zagrebu katastrofalna dok je pokojni kriminalac vodio grad?

VL
DD
ddh
14:16 07.04.2023.

Javio se veliki strucnjak za politiku i vodjenje drzave, pa udara po vladi. On sve zna, on je od svih posteniji i strucniji. Skoro da je za Nobelovu nagradu. Koliko li je samo stranaka promjenio i sve ih napravio boljim. Samo to "zatucani" biraci ne honoriraju. Sa Skorom je sve radio da mu :pristojni" Milanovic dodje na Pantovcak. A ja, on drzi prediku HDZ-U po pitanju domoljublja, jer se je cijeli zivot borio za Hrvatsku, pa je cak sa Cickom izmisljao srpske zrtve i filao optuznice Carle del Ponte. Nema kaj nema.

VL
DU
Deleted user
12:58 10.04.2023.

Kod Donovinski pokret dođe na vlast, Lijepom Našom poteći će med i mlijeko. To nam jamče dična gospoda Penava Ivek i Peternel dr. Igi. A dotke, ha Bože moj, tko živ, tko mrtav. Nije sudbina svima jednako naklonjena, kaj ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.