Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jakovčić potvrdio

IDS ostaje u koaliciji: Želimo graditi, a ne rušiti!

'20.12.2012., Zagreb - Istarski zupan Ivan Jakovcic. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
Željko Lukunić/PIXSELL
09.03.2013.
u 17:33

Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić je rekao da su prihvatili ponudu premijera Milanovića da predlože novog kandidata za ministra turizma.

Premijer Zoran Milanović je ponudio IDS-u da predlože novog kandidata za ministra turizma, a Ivan Jakovčić je obavijestio javnost da su u IDS-u odlučili prihvatiti ovu ponudu.

>> 'Prošla su vremena kad su Jakovčić i Sanader gurali sve pod tepih'

- IDS želi graditi, ne želi rušiti. Razbijanje koalicije nije ono što građani očekuju. IDS je svjestan svoje veličine i predložit će novog kandidata, rekao je Ivan jakovčić okupljenim novinarima nakon sjednice Predsjedništva IDS-a.

Jakovčić je kazao kako je njegov prijatelj Veljko Ostojić danas pokazao veliku hrabrost i odgovornost te je zahvalio Ostojiću na svemu što je učinio za Vladu. Predsjednik IDS-a je istaknuo da su mnogi Ostojića nazivali najboljim ministrom u Milanovićevoj Vladi.

>> Ostojić je znao da je šogorica kupujući zemlju utajila porez

 

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
19:39 09.03.2013.

Sad ce IDS navrat nanos naci drugog ministra turizma samo da koalicija i dalje postoji... Naci ce nekog koji polozaju nije dorastao taj ce se nalupat love u svoju korist i adio ,opet novi skandal na pomolu,opet podnosenje ostavke ie i tako u nedogled ,misle ONI... Nece ici,morat ce svi otici..

AS
asper
19:52 09.03.2013.

Želimo grabiti, a ne samo gledati!

SR
srečko45
19:20 09.03.2013.

gosp.JAKOVČIĆ vi ništa ne gradite,vi uništavate HRATSKU za osobne ineterese i ne pozivjte se na tvz dijalog jer nemate nšta pametnog ponuditi jer su vaši osobni interesi uprvom planu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije