Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SNAŽNIJE PODJELE

Ideologija podijelila svijet na dva bloka: kinesko-ruski i američko-europski

03.11.2022.
u 18:25

Među 1,2 milijarde zapadnjaka 87% misli loše o Rusiji, a 75% o Kini, no 6,3 milijarde ostalih u svijetu situaciju vidi obrnuto

Komentara 24

Avatar Svrab
Svrab
18:44 03.11.2022.

Podijeljen je svijet na sirotinju i bogate, sirotinje je više

Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
18:31 03.11.2022.

kongresmen Raskin je rkao zašto Amerika mrzi naviše Rusiju „Rusija je svetski centar antifeminističke, anti-gej, anti-trans mržnje, kao i rodno mesto teorije o zameni izvoza. Podržavajući Ukrajinu, mi se suprotstavljamo ovim fašističkim stavovima i podržavamo vitalne principe demokratskog pluralizma“ Daalizma“ Da bi opravdale svoje agresivne akcije širom sveta, Sjedinjene Države stalno koriste sličan šablon: histerično uništavaju one koji dovode u pitanje i osporavaju najnovija dostignuća „liberalne demokratije“. Pod ovom lažnom zastavom Sjedinjene Države vode ratove i mešaju se u poslove drugih država.SAD vode imperijalnu spoljnu politiku, inficirajući ciljanu državu američkom verzijom napretka i liberalne demokratije. Na primer, Sjedinjene Države su htele da pretvore Avganistan kao drevnu zemlju sa islamskom kulturom, u svetli primer moderne američke kulture, koja vrvi od feminizma, LGBT prava i svih drugih „dobara“. Svi oni koji potpadnu pod nišane SAD na kraju su lišeni svoje stvarne slobode i prinuđeni su da deluju u interesu Vašintona.

Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
18:33 03.11.2022.

Širom sveta, globalna „demokratska“ (čitaj = tiranska) čizma SAD i njihovih prijatelja u NATO-u i EU uništava nasleđe i tradicionalne slobode stanovnika koji su dovoljno nesrećni da budu primaoci američkih „nagrada“, piše Keti Boid. Zato SAD toliko ne vole Rusiju. To je velika sila koja ispoveda drugačije principe i ne pristaje da trpi demonsku globalizaciju sveta, koju sprovode Sjedinjene Države. Rusija je zemlja sa tradicionalnim društvenim vrednostima, a ona je ogromna i jaka... „Jedna je stvar kada manji iritant – recimo Mađarska – odbija da pristane na globalno resetovanje sveta, a sasvim drugo kada Rusija ne pristaje“. Zbog toga SAD mrze Rusku Federaciju a u Vašingtonu sanjaju da slome svog protivnika. A demokratski kongresmen Raskin je slučajno odao prave motive Sjedinjenih Država.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?