Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrok smrti nepoznat

Identificirana djeca čiji su ostaci nakon više godina pronađeni u koferima kupljenima na aukciji

Bodies of two children found in suitcases bought at auction in New Zealand
Foto: TVNZ/REUTERS
1/4
30.08.2022.
u 10:24

Ranije ovog mjeseca, inspektor Tofilau Faamanuia Vaaelua rekao je da su djeca vjerojatno imala između 5 i 10 godina kada su umrla

Policija na Novom Zelandu identificirala je dvoje djece čiji su ostaci pronađeni ranije ovog mjeseca u koferima koje je kupila jedna obitelj na internetskoj aukciji.

Policija je u priopćenju potvrdila da su djeca identificirana i da je njihova obitelj zatražila da se njihova imena ne otkriju, navodi CNN.

Istraga ubojstva pokrenuta je, podsjetimo, nakon što su ostaci otkriveni u Južnom Aucklandu 11. kolovoza.

Tijela dvoje djece pronađena u koferima na Novom Zelandu
Foto: TVNZ/REUTERS

Ranije ovog mjeseca, inspektor Tofilau Faamanuia Vaaelua rekao je da su djeca vjerojatno imala između 5 i 10 godina kada su umrla. Rekao je da istražitelji vjeruju da su bili mrtvi tri ili četiri godine i da je uzrok smrti nepoznat.

Prema seulskoj policiji, žena za koju se vjeruje da je majka dvoje djece bila je u Južnoj Koreji od 22. kolovoza. Južnokorejska policija surađuje s vlastima Novog Zelanda preko Interpola.

Tvrtka za skladištenje koja je prodala prtljagu također pomaže policiji u njihovim istragama o drugim predmetima koji bi mogli biti povezani s koferima. Policija je naglasila i da obitelj koja je kupila kofere nije povezana sa smrću djece.

VIDEO Sobe u studentskim domovima ilegalno se prodaju zbog velike potražnje: 'Treba uključiti policiju'

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kuramela
14:33 30.08.2022.

Pa kažu da sotona ne postoji. To učiniti djeci i roditeljima je čisto zlo, a čisto zlo je sotona, ma koliko god tvrdili da ona ne postoji evo vam djela njegovih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije