Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ideje naše, a Hrvati plaćaju - njemački benzin

Idu potpore za kupnju električnih automobila, a autoindustrije nemamo, za stambenu štednju, a štedionice su strane...

Komentari 6

Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
12:01 09.09.2020.

Gdje je nestalo - Mijić?!

VL
TP
tpljmažešupakpoticanimmedom
11:58 09.09.2020.

a koliko od tih subvencija koje dobiju od države njemačko poduzeće vrati u džepove mozgova sve lopovštine u hrvatskoj-gregurića,mateše.šeksa i ekipe?to je ključno pitanje....... što mislite radi čega su onako veliki ,,demokrati,, iz njemačke ieurope slegnuli ramenima kad je plenkovićić rekao sauchi ,,ili buksa u kojoj će te pojebat bataljon sociopata ili glas za hdz,,....... i nemamo ,,mi,, nikakvu odgovornost za to......taj model su prihvatili škegrini,matešini i šeksovi poltroni i provode ga a u hrvatskoj akademiji,crkvi,medijima nema intelekta i poštenja da javno kažu da taj model ne valja i da ljudi koji su u tom kolu ne mogu lizat oltare,predavat na fakultetima,imat počasne lože na stadionima,pisat u novinama........tu je naša tragedija.........

VL
ČE
četvrti
11:32 10.09.2020.

Sljedeći moj komentar je izbrisan: "... piše novinarka u austrijskim novinama". Zašto? Nešto je krivo ili uvredljivo rečeno?

VL
ST
stefj
08:50 10.09.2020.

Što mislite, zašto su kod nas bile toliko visoke cijene otkupa zelenih energija, naročito sunca i vjetra? Zato jer je Njemačka bila veliki proizvođač... Kada su Njemački proizvođači solarnih panela propali radi Kineske konkurencije, odjednom to više nije bilo važno... Isto tako, kada neki lokalni čelnik kupuje auto, što mislite zašto se u novinama pojavi članak samo ako Njemački proizvođač ne može udovoljiti specifikacijama?... To se zove lobiranje...

VL
GE
Gensoman1000
16:35 09.09.2020.

Kojim javnim novcem se financiraju inovacije u americi?

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
19:15 09.09.2020.

Očigledno nas uništavaju jer znaju da nema nikog i ničeg što bi ih spriječilo u tome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.