Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT U EUROPI 2040.
Povratak na članak

Unajmljenim biciklom ići ćemo do dućana po jeftine umjetne kobasice, ali barem ćemo lakše disati

Gledajući vlastitu procjenu EU-a i nedavna izvješća Europskog znanstvenog savjetodavnog odbora za klimatske promjene, jedno je jasno: ako Europa želi postići klimatsku neutralnost, promjene koje mijenjaju život neizbježne su

Komentari 10

CA
cavecanem
08:56 11.02.2024.

Zaboravili ste provjeriti je li to u skladu sa šerijatskim pravom, mislim ipak je 2040.

VL
DU
Deleted user
08:54 11.02.2024.

Sva sreca pa je EU jako bitna sa svojih 5% ukupne populacuje, pa ce nas nasa staklena kupola štiti od ostalog svijeta koji nije smisluo ideju kako prodavati zrak da bi ponzi shema živjela i dalje....a sve to nazvali zelena tranzicija.

VL
V0
Vlaskoulicanec4.0
08:57 11.02.2024.

Koja jeftina demagogija...

VL
FU
Fusnota
08:50 11.02.2024.

Da bi Evropa došla do tog stadija, prvo treba obnoviti proizvodnju oružja stvoriti samo vlastite vojne snage. Zaboraviti na demokraciju. Ograde prema istoku i sjeveru Afrike,strogi vizni režim.

VL
BI
billynik
10:02 11.02.2024.

Tko bi želio živjeti u takvoj Europi?

VL
FE
fefellerunt
10:28 11.02.2024.

S obzirom kakve medije imamo ( ne smao Hrvatska nego cijela EU), a samim tim i političare, ovakva je budućnost je već tu, Dovoljno je vidjeti šta su od njemačke napravili zelenaši i kvazi-ljevičari , od države koja je jošš prije četvrt stoljeća bila pojam tehnologije, znanosti i proizvodnje , došlo se do države koja počinje ličiti na hrvatsku prepunu birokracije i "javnih radova" . Promicanje tzv zdravog života u "skladu sa prirodom", protiv globalnog zatopljenja. koji veze sa vezom nema, dovodi do toga da se jede otpad, smanjuju se slobode, samo čekam da se ni u šumu neće smjeti otići ako nemaš posebnu dozbolu za too to naravno samo sa električnim automobilom koji si može priuštiti samo dobro plaćema elita- zelenaši , nlebetala i prodabači magle. Koliku će kaznu isplatiti island zbog ispuštanja CO2 i CH4 iz svojih vulkana?

VL
Avatar Sta
Sta
15:38 11.02.2024.

Sve u svrhu bolesnog porobljavanja čovjeka. Europa će i intezivno radi na tome sama sebe uništiti. Lažne klimatske promjene i umjetno stvorene pandemije dovest ce do kompletnog kolapsa u skoro vrijeme. CO2 je iznimno potreban za normalno cirkuliranje tvari u prirodi.

VL
ST
struky3_
09:19 12.02.2024.

To je kad se visokih položaja domognu zeleni hipsteri i militantni vegani. Stasala je jedna generacija odgajana u svili i kadifi. U ekstazi svoje dosade kreirali su 'zelene' agende. U nedostatku pravih briga mozak je đavolje igralište. Posljedice ćemo žderati svi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.