Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ
Povratak na članak

'Iako se na reformama radi, još uvijek zaostajemo za nama sličnim članicama EU'

Kao prvi izazov navela je nedostatan intenzitet rada na provedbi reformi orijentiranih ka ubrzanju rasta produktivnosti i stvaranja povoljnog poslovnog okruženja.

Komentari 3

DU
Deleted user
12:43 03.12.2018.

Gdjo predsjednice nasa domovina ce 10ak godina biti pustopoljina zahvaljujuci veleumovima koji su bili ..koji jesu i koji ce biti u vodstvu drzave pardon republike jer smo sveanje drzava a sve vise jedna od republika u regiji..

VL
DI
Direkt
17:28 03.12.2018.

Mate Biljarista se sada vjerojatno i mršti, predsjednica mu se čini nametljivom. Nije to red, upravo kad on izvadi iz džepa mobitel da se fotografira s Lukom Modrićem, napasnica ugura svoje nasmijano lice između njih dvojice. Dok Mate ispred vrata pristojno čeka da se momci otuširaju, Kolinda Grabar-Kitarović cičeći utrčava u svlačionicu.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:44 03.12.2018.

produktivnost se ogleda u većoj proizvodnji i većoj vrijednosti sa istim ili manjim brojem djelatnika... ako nizozemski uzgajivač svinja po jednoj krmači ima godišnje 27 odojaka, a naš jedva 17, vidimo da smo u startu slabiji za skoro 60%. ako to preslikamo na druge djelatnosti, lako pronađemo uzrok naših boli i frustracija. ne, mi nismo produktivni na poslu. puno stvari radimo krivo. npr. u turizmu, gledamo maksimalnu zaradu uz što manje ulaganja i truda, i čudimo se kad nam zbog dva tjedna kiše i oblaka ljeti sezona dođe pred upitnik... amerikanci gledaju da čim više prodaju, pa ide na niske marže, bitan je promet, količina, brojke... u dućanu u kojem je uvijek gužva se stvara ogroman promet, ma koliko god bilo jeftino, povoljno. mi bi prodali dvije čokolade i jedan kruh, i to bi trebalo biti dovoljno za radnika, nabavu robe, troškove, ali i za zaradu privatnika. otvoriš kafić, za godinu dana ako ne voziš x5 i ne spavaš sa skoro pa maloljetnicom, nisi uspio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.