Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Iako je jasno da je Hrvatska svjetski prvak, dosadna FIFA nastavlja po svome

Danijel Subašić Hrvatska Danska
Foto: Reuters/Pixsell
07.07.2018.
u 10:40

Mediji se digli na zadnje noge, nakon što je cura s Grobnika uletjela u svlačionicu i izgrlila se s igračima.

SUBOTA, 30.6.

Dugo je trpio, ali više nije mogao izdržati. Kada je čuo da će ići u Rusiju i da će djeca ostati opet njemu na brigu, to je nekako podnio, ali kada mu je rekla da će tamo ići o vlastitom trošku, zacrnilo mu se pred očima: “Pa znaš li ti koliko taj put košta? Kakav te čarter spopao! Već smo u minusu, a sada ćeš nas zadužiti do kraja! Nakon puta ćeš biti predsjednica udruge blokiranih”! Ništa nije pomoglo. Na kraju je popustio. Znao je da je ne može zaustaviti. Izdržao je sve, pa će i ovo...

NEDJELJA, 1.7.

Iako je i budali jasno da je Hrvatska svjetski prvak, dosadna FIFA-ina administracija nastavlja po svome. Morali smo igrati s Danskom. U redu, kažu naši, kada se vi igrate s nama, igrat ćemo se i mi s vama. Iako su znali da će pobijediti Dansku, namjerno su igrali produžetke. Najbolje se vidjelo da se zezaju, kada je Modrić promašio penal. Do kraja je golman (hrv. branitelj) Subašić što stativom, što rukom, što nogom, obranio tri penala i tu je priči bio kraj.

VIDEO Predsjednica pozdravila u svlačionici igrače i izbornika

PONEDJELJAK, 2.7.

Mediji se digli na zadnje noge, nakon što je cura s Grobnika uletjela u svlačionicu i izgrlila se s igračima. Čekaj malo, a tko od nas ne bi napravio isto da je mogao? Dobro, trebat će Jakovu objasniti je li se morala grliti s polugolim, oznojenim atletama i cheek to cheek slikati s Dalićem, ali nema sumnje da će on i to izdržati. Kada su se vrata svlačionice otvorila, igrači su mislili da će im donijeti pehar, ali izgleda da će morati opet na teren. Čeka ih Rusija. Ništa strašno.

UTORAK, 3.7.

A u jednoj maloj stranci na brdovitom Balkanu, puč! Sekretar Bero i sto njegovih najodanijih stražara sakrili se u Iblerovu kulu, a oko nje tabor postavili pučisti na čelu s izviđačem Rankom. Opsada traje, ali Bero se ne da. Na kraju su se okupili na brvnu i odlučili se na staru igru potezanja konopa. Pučisti, umorni od forsiranog marša, nisu uspjeli. Komadina, Rajko i Bero, uspjeli su potegnuti konop na svoju stranu. Oko 500 preostalih glasača SDP-a napeto iščekuje novu bitku.

SRIJEDA, 4.7.

Kaže Plenki da je gotovo i da smo pobijedili. Ne, ne misli na nogomet, tu tek s Rusima trebamo igrati. Misli na Agrokor, gdje smo isto igrali s Rusima. Dobro, sada oni imaju duplo više vlasništva, nego kada se krenulo u cijelu priču, šireći paniku od Rusa i njihovog kapitala, ali ako Plenki kaže da je pobjeda, onda je pobjeda! Stručnjaci kažu da se Plenki prerano veseli, ali oni nemaju pojma. Tako neki pametnjakovići tvrde da ni Hrvatska još nije svjetski prvak.

ČETVRTAK, 5.7.

Ljudi, ne želim širiti paniku, ali ovo s Maksimom Poletaevim, malo je sumnjivo. Mislim, jeste vidjeli “fudbalerku” s kojom je došao? Onakvu frizuru nismo vidjeli još od vremena Andreasa Brehmea i Hriste Stoičkova. Ono bankar? Hm... Ne znam, mene malo podsjeća da ono kada je šeik Hassan Haidar Diab kupovao hotele po Makarskoj. Stara poslovica kaže: Ne vjeruj čovjeku s “fudbalerkom” kada ti kaže da ima plan...

PETAK, 6.7.

Igrala se 89. minuta četvrtfinala između Urugvaja i Francuske. Francuzi su vodili 2:0, strijelac drugog gola Antoine Griezmannn, baš je namještao loptu za izvođenje slobodnjaka, a u urugvajskom živom zidu, svjestan da njegova reprezentacija gubi utakmicu, njegov suigrač iz Atletico Madrida Jose Maria Gimenez de Vargas, rasplakao se kao ljuta godina! Suze 23-godišnjeg mladića, rekle su sve što trebamo znati o nogometu.

Otkrivamo što su po zanimanju naši nogometaši

Danijel Subašić Hrvatska Danska
1/16

Komentara 3

RO
rotuutor
12:51 07.07.2018.

Ivanisevic,smetje od novinara .

BU
busbus59
14:13 07.07.2018.

Tko je ovoj budaletini dao da piše ovakve bljuvotine u Večernjaku? I još misli da je to miješno! Svašta majka rodi!

DU
Deleted user
17:11 07.07.2018.

Ovo je kao trebalo biti smiješno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije