Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi biti šef države

I Zmago Jelinčič u utrci za slovenskoga predsjednika

zmago jelinčič
sns.si
19.03.2012.
u 21:25

Jelinčič smatra da je njegova prednost to što je materijalno zbrinut.

Zmago Jelinčič, predsjednik Slovenske nacionalne stranke (SNS), najavio je za Slovensku tiskovnu agenciju STA da će se kandidirati za predsjednika Slovenije. Ukoliko uspije u svom naumu, Jelinčiču će to biti treća sreća, budući da mu je ovo treća kandidatura za šefa države, prenose slovenski mediji. Izbor za slovenskog predsjednika održat će se na jesen.

Jelinčič je za STA izjavio da je njegova prednost što je materijalno zbrinut, pa bi kao predsjednik vodio računa o državnim, a ne osobnim interesima, jer se oduvijek, kako je istaknuo, borio za interese države, a ne za vlastite interese.

Kandidaturu za predsjednika već je najavio aktualni predsjednik Slovenije Danilo Türk, a još se ne zna hoće li se u utrku za predsjednika uključiti i bivši premijer Borut Pahor.

Komentara 2

SS
skupo sve
23:53 19.03.2012.

Zmago je pobjednik !!! Zogu ce dobiti pac !!

BR
BratCroat
11:51 20.03.2012.

Zmago je svoje odradio kak politićar. Nit ga neće više bit u parlamentu a još manje da bu glavni za stolom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije