Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVA NA TELEVIZIJI
Povratak na članak

I u Japanu lažna uzbuna: 'Čini se da je Sjeverna Koreja ispalila projektil'

Pet minuta poslije, mreža je objavila da je vijest bila lažna i ispričala se, bez drugih potankosti.

Komentari 13

Avatar Ronin
Ronin
16:44 16.01.2018.

Još će izbiti rat zbog lažne uzbune. Ups, misclick, sorry.

VL
NO
Notorious
20:15 16.01.2018.

I kada zbilja bude ispaljena raketa onda ce biti jel hocemo ili necemo u skloniste te dok se odluce bice Buum.

VL
MX
Mister X
17:55 16.01.2018.

Japanci to nije radila niti u ratu kad su bacali atomske po njima. Sad eto zato jer su došli blizu S. Koreje i provociranju svojom ratnom armadom vjeruju i to da bi se ovi mogli pravovremeno početi braniti pa daa napravimo alarm gle dokle smo im unišli u njihove teritorijalne vode i moguće je da pošalju koju pa da imamo razloga za rat , i gle nije Amerika počela znači sve OK. Nije li i to jedna opcija ???

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
09:21 17.01.2018.

Mora da su ih Rusi hakirali

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:39 17.01.2018.

nisu to slučajnosti, ovo je sve pomno isplanirano. par puta ljude preplaši, i vrlo će brzo pristati na razmještanju još većeg broja tuđih vojnika kod sebe, još više će biti za instalacije raketa i sličnih stvari. sve je ovo dio orkestriranog napada na sjevernu koreju, ali i kinu, rusiju... još mi je veća fora da se u kanadi danas održava sastanak 40-ak zemalja, u vezi 'krize'. i zanimljivo, na sastanak nisu pozvani neposredni susjedi kinezi i rusi, ali jesu neki tipa finske... koja ima velikih problema sa sjevernom korejom! ova paranoja sa zapada neće dobro završiti, trumpa su 'organizacije' prikazale ko luđaka, pa nema šanse da smiri situaciju, a mogao bi je, jedan sastanak sa putinom bi krizu spustio na razinu svađe dva djeteta. ovako, da, idemo prema jednom globalno sukobu. kad pogledate lokacije američkih vojnih baza po svijetu, sve vam je malo jasnije. kad vidite što se događa, još vam je bliže. paniku širiti treba. 'oni' znaju zašto. i sad će zabraniti 'govor mržnje' na internetu. što je govor mržnje mi ne znamo, al vidimo da se brišu već i sami komentari koji nisu u skladu sa mainstreamom. znači, zabranjuje se kritika, uvodi jednoumlje. zapadna propaganda je malo oslabila internetom, jer mogućnost da netko snimi događaj mobitelom i ubaci ga na mrežu istog trena, prije nego 'gazde' to odobre i izrekonstruiraju ili pak izmisle priču, nije dobro. opasno je. baš je dobro živjeti u jednoumlju, a? imati ćemo ligu prvaka samo za bogate, mi plaćati...

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
09:30 17.01.2018.

Sondiranje balonima. Uzbune nisu objavljivane dok su Kimove rakete prelijetale preko Japana a sada se objavljuju na prazno. Trampu nedostaju Kimovi katapulti pa cima lažnim vijestima kao što je bilo u Panami izlika za zaposjedanje Panamskog kanala.

VL
Avatar lola lola
lola lola
06:05 17.01.2018.

Sto se to dogadja??? Ovo nije slucajno i zanima me tko stoji iza ovoga sirenja panike. Bespotrebna i destruktivna panika koja doista moze odvesti u treci svjetski rat.

VL
NV
NV
23:10 16.01.2018.

A premijer japana u srbiji!

VL
Avatar mofo
mofo
18:51 16.01.2018.

Haha jel i ovo Trump kriv? Kako ne kužite da sjevernokorejski hakeri upadaju i namjerno proizvode paniku, ili možda testiraju koliko Americi i Japanu treba da reagiraju...

VL
AA
aabbcc
15:00 17.01.2018.

Pa ako i bude prava uzbuna narod im vise nece vjerovati !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.