Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Imperativ je zaustaviti patnju'
Povratak na članak

I SAD pozvao na trenutačni prekid rata u Gazi

Američki državni tajnik Antony Blinken na turneji je Bliskim istokom, dok Washington čini sve kako bi zaustavio krvoproliće i spriječio najavljenu ofenzivu na Rafah

Komentari 3

SE
Serengeti
16:47 22.03.2024.

Nakon 31 000 ubijenih civila (od toga 11 000 DJECE) i 70 000 ranjenih, a sa druge strane otetih 120 ljudi, ubijenih 800 CIVILA (od kojih su neki stradali od prijateljske vatre po pisanju izraelskih medija) i 300 vojnika u tom tjednu 07.10.2023 može se slobodno reći da se Izreal NE BRANI, već sustavno uništava stanovnike Gaze. UN kaže da Izrael koristi glad kao oružje. Kako sada smiješno zvuče one prozivke zapadnih političara da to Putin radi, a sada svi šute.

VL
HO
homofobic
18:32 22.03.2024.

Hipokriti, DemoNkrati, zagovaraju prekid neprijateljstava i pozivaju na trenutni "Kumbaya" (bratstvo, jedinstvo, jednakost i ljubav). Sjecan se kada je DemoNkrat zelio ostaviti svoj trag u povijesti pa dogovorio s Iranom da nece napraviti nuklearnu bombu 15 godina a za uzvrat im odmrznuo 600 milijardi dolara bivseg rezima Shaha Reze (poslije kako im drago), nakon izbora s novim Predsjednikom J Karry tjesio Irance da se malo strpe jer ce oni (Demonkrati) brzo dotjerati u red novog Predsjednika koji nije slusao zelje iranskih Mulaha. Doso Joe pa na brzinu poslao Iranskom rezimu 11 milijardi (divnim cudom odmah poceli oruzani sukobi raketiranjem Izraela). Sada kada je proslo dovoljno vremena od prinosenja krvna zrtve nevinih Zidova, kada se zaboravlja tko je klao a tko slavio i plesao na ulicama Gaze i "zapadne obale" hajmo sjesti oko logorske vatre i ponovno zapjevati Kumbaya i potraziti stare govore i prevoditi ih s njemackog na arapski! Antisemitizam je ponovno u modi!

VL
PR
&primjedba
16:54 22.03.2024.

"I SAD pozvao na trenutačni prekid rata u Gazi...", a u medjuvrenu sopa Israel sa vise oruzja. Da nije zalosno, bilo bi smijesno do neba

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.