Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska prijestolnica kiča
Povratak na članak

I Prometej u gaćama poslužio za pranje 800 milijuna eura javnog novca?

Promjena socijalističke vizure glavnoga grada Sjeverne Makedonije u 'upotpunjenu umjetničku, arhitektonsku i urbanu cjelinu', osmišljena prije desetak godina projektom 'Skopje 2014' završila pravosudnom istragom

Komentari 2

MA
Marina58
19:06 06.06.2019.

Taj neugledni socijalizam kojeg autor članka spominje je u slučaju mnogih javnih zgrada bila vrhunska arhitektura i urbanizam čiji su autori svjetske veličine arhitektonske struke koji su nakon potresa radili na planiranju grada i projektiranju zgrada. Gledala sam nedavno na HTV u seriju Betonski spavači, epizodu baš o Skopju. Šokantno. Tad sam shvatila da je nama u Zg još dobro kako bi nam s Bandićem moglo biti. U svakom slučaju trebalo bi ga pod svaku cijenu spriječiti da to vidi.

VL
TM
trade_mark
20:21 06.06.2019.

nemojte da bandić vidi jer bi mu svašta moglo pasti na pamet!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.