Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-ov deja-vu?
Povratak na članak

I Plenković i Karamarko opstanak su planirali koalicijom s Pupovcem

Savezništvom s HNS-om, kao i Pupovčevim S DSS-om u Vladi, Plenković bi stvorio pobunu 
i nemire u HDZ-u. Ipak, na ruku mu ide to što oporba ne priželjkuje izbore

Komentari 3

DU
Deleted user
05:56 17.05.2017.

HDZ je prosipao i posljednju kap nade za stabilnost kako svoju tako i državnu trenutno. Narod će odgovoriti i vjerujte bit će jako jako zanimljivo kao nikada dosad! Praznik i gušt za sve profesionalne novinare. Naoštrite pera!

VL
DU
Deleted user
14:12 16.05.2017.

Država koja koalira sa spomenutima bolje da je nije,to su riječ našeg poznatog disidenta..

VL
FM
fmihoci1
14:16 16.05.2017.

.... isječak iz teksta, citat: "se može zaključiti da Karamarko nije ludo zborio" kada je spominjao da hrvatska ne smije ići u arbitražu s molom ..... kao kada karamarko "nije ludo zborio" ni lupetanjima totalitarističkim tipa "u javnosti ćete o tuđmanu franji misliti i govoriti samo ono što vam ja u glave ulijem" ..... ta zar postoji iole smislena izjava, u bilo kojem području, skoro pa predsjednika vlade, gosp. karamarka ... šteta što nije uspio postati premijerom! ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.