Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARŠUNASTA REVOLUCIJA
Povratak na članak

I nakon tri desetljeća naslijeđe komunizma progoni Čehe i Slovake

Bivši komunist, populistički češki premijer Andrej Babiš navodi se kao agent u spisima tajne policije iz '80-ih godina, što taj milijarder odlučno opovrgava. Njegova manjinska koalicijska vlada može preživjeti u parlamentu samo zahvaljujući neformalnoj potpori Komunističke stranke, koja ima 15 od 200 mjesta u donjem domu.

Komentari 4

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
12:53 16.11.2019.

I Hrvate progoni nasljeđe komunizma.

VL
Avatar Janus
Janus
11:29 16.11.2019.

Ako Čehe i Slovake I nakon tri desetljeća progoni naslijeđe komunizma, onda u usporedbi s njima prema glavnim pokazateljima a to su gospodarstvo (sa industrijom i poljoprivredom kao okosnicom) i standard stavništva, mi još uvjek živimo u Socijalističkoj Republici Hrvatskojtskoj 60/70tih godina prošlog stoljeća.

VL
OV
Ovozemaljski
13:54 16.11.2019.

Komunizam, najveće zlo koje je poharalo svijet i koje dan danas drma našim životima. Europa je centar komunizma. Komunisti su se samo presvukli prvo u socijaldemokrate, a sada pokušavaju obući dresove liberala, na scenu stupaju i kroz populističke pokrete. Komunisti su neizlječiv tumor.

VL
AA
aabbcc
11:24 16.11.2019.

nismu shvatili i naučili prihvatiti slobodu, red, demokraciju,__ i sada zive ko neki glup narod nista da shvati i nauči.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.