Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEĆALA SE OTPORNOST

I nakon korone imunost veća nego prije 100 godina

02.03.2023.
u 19:57

Virusni imunolog Luka Čičin-Šain ističe da se prosječni ljudski vijek u proteklih 150 godina konstantno produljivao, što je u najvećoj mjeri posljedica kudikamo manje dječje smrtnosti od zaraznih dječjih bolesti. Infekcije koje su odnosile živote mladih ljudi, poput boginja, tifusa, kolere ili tuberkuloze, ili su sasvim iskorijenjene ili su znatno ograničene

Komentara 1

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
07:59 03.03.2023.

Ma kakvo voće i povrće? Kakva tjelovježba? Imunost je veća isključivo zbog cjepiva. Koliko ono doza je unaprijed otkupio snažni i karizmatični vođa AP?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije