Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novosti u mirovinskom sustavu
Povratak na članak

I korisnici obiteljskih mirovina moći će raditi 4 sata dnevno

Na snagu stupaju novosti u mirovinskom sustavu, a broj umirovljenika drugog stupa istovremeno je narastao na 6685

Komentari 1

ST
stefj
01:45 03.08.2021.

Nikada mi nećemo na zelenu granu. Normalno da svi bježe pod državne skute i pod 1. stup, jer to nema veze s radom i uštedom, već o pravima i propisima... Iz prvog stupa godišnje se isplaćuje preko 40 milijardi Kn mirovina. A znadete li koliko od tih mirovina je zarađeno? Nekih 17-18 milijardi... Toliko bi se isplaćivalo da se računa ušteda tokom radnog staža... A budući da se još jednom toliko isplaćuje zaposlenima u javnom sektoru, čak i više, te kada vidimo koliki je odljev mladih i struke, jednostavno ne vidim neku budućnost ove države, osim prelazak u neki teški komunizam gdje smo svi sirotinja, no bitno da smo jednaki...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.