Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB INTERESA ILI SUKOB MIŠLJENJA
Povratak na članak

I irski premijer je put na skup EPP-a pravdao susretom s Plenkovićem

Očito je davno trebalo propisati što i koji dužnosnici smiju i o čijem trošku u slučajevima kombiniranih stranačko-državnih posjeta, jer ponekad je doista teško odvojiti službenu od stranačke uloge. Ali, to treba biti transparentno i regulirano jednako za sve, i one trenutačno na vlasti i one u oporbi

Komentari 4

Avatar ivaandavorkovic
ivaandavorkovic
20:42 09.12.2019.

na svim valovima - Radio Mileva.

VL
ZA
zarko815
23:28 09.12.2019.

Plenković je za Hrvatsku dar neba u pravom trenutku koji je spasio državu od bankrota i sveg zla koje j počinila kukulele garnitura.

VL
BA
Barbasmora
20:14 09.12.2019.

Pa irska se mora zahvaliti plenkiju i HDZu da ju snabdijeva sa radnom silom ekonomskih migranata s lipoga neseg balkana! Bilo bi posteno da za svako hrvatsko dite rodjeno u irskoj isplate bar 1.000 € obitelji! Plenki vec razmišlja kako bi irska morala priznat hrvate u irskoj kao zasluznu manjinu sa svim pravima manjina u zapadnoj civilizaciji!

VL
NK
Najam krova
20:30 09.12.2019.

Kada Kolinda ide u Irsku?. Tamo svi Hrvati vole hdz.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.