Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUPANJSKA POSAVINA
Povratak na članak

I dalje intenzivni radovi na obnovi objekata stradalih u poplavi

Do sada je obnovljeno 1805 kuća od čega su vlasnici obnovili 1132 kuće dok je država obnovila 673 obiteljskih kuća

Komentari 1

DU
Deleted user
10:32 09.07.2015.

Iako smo skloni da negativno cjenimo radove u Posavini ja moram da iznesem i pozitivnu stranu. Bravo, cestitam i hvala vladi i svim organizacijama republike Hrvatske koje su angazirane na obnavljanju stambenih objekata u poplavljnoj Posavini. Osobno sam posjetio Gunju.ju. Jako puno se uradilo, radi se i uradit ce se. Ide sporo, cini se nekom. No nije lako s pucanstvom. Djelatnici ne mogu nadomjestiti sve i ispuniti sve zelje vlasnika, Jako puno je pomocnih objekata i septickih bazena koji se moraju iznova raditi, prilaznih cesta, lose dokumentacije, imovinsko pravnih nerjesenih sporova, Jako, jako dobro je uradjeno. No nikada svi ne mogu biti zadovoljeni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.