Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pobjeda gospodina'

Bandić se snašao i brzo reagirao. Objavio fotografiju podrške Donaldu Trumpu

Milan Bandić
Foto: Screenshot Facebook
09.11.2016.
u 11:22

Čestitke novom američkom predsjedniku Donaldu Trumpu stižu iz cijelog svijeta

Novoizabranom američkom predsjedniku Donaldu Trumpu danas stižu čestitke političara iz cijelog svijeta, dok njemački političari kažu da su šokirani i upozoravaju na nesigurnu geopolitičku situaciju nakon ulaska američkog multimilijardera u Bijelu kuću. Među prvima je Trumpu čestitao ruski predsjednik Vladimir Putin i to telegramom. 

Hrvatski premijer Andrej Plenković čestitao je također danas pobjedniku američkih predsjedničkih izbora, istaknuvši kako je siguran da će Zagreb imati kvalitetne odnose s novom vladom u Washingtonu.

Potporu novom američkom predsjedniku Donaldu Trumpu dao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. On je na Facebook profilu objavio fotografiju iz američkog veleposlanstva na kojoj ima kapu sa sloganom Donalda Trumpa. Uz fotografiju stoji i objava: 'Pobjeda gospodina Donalda Trumpa'

> > UŽIVO Donald Trump izabran za američkog predsjednika! Trijumfirao je u svim ključnim državama i šokirao demokrate, zabilježeni manji prosvjedi u nekim gradovima

Komentara 6

Avatar liquidsky
liquidsky
15:08 09.11.2016.

Ovo je dosad najveći politički uspjeh Milana Bandića u slavnoj mu karijeri.

IV
IvanXXIII.
12:20 09.11.2016.

Pa nego kaj! "Gospodin" Bandić ima običaj prizivati reproduktivni organ majki onih koji mu se drznu suprotstaviti. To je ta ista "gospodska" škola, jedino mu je problem što ima manje moći, a i ta popušta.

EB
EBERT
13:46 09.11.2016.

Sigurno sad Tramp nece spavati od veselja. Jer Bandic je stvarno velika licnost u Americkoj sceni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije