Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTOJ S E-RECEPTIMA
Povratak na članak

HZZO otkrio zašto CEZIH nije radio: 'Očekuje se potpuna normalizacija'

HZZO je na svojoj web stranici jučer, 28. rujna u četvrtak, objavio:  "Trenutačno postoji problem u radu CEZIH-a ( dohvat eRecepata, eUputnica, dostava eNalaza). Intenzivno radimo na otklanjanju"

Komentari 8

DU
Deleted user
15:39 29.09.2023.

Otkrili su tocno sto?? 🤣 😂 Da ne radi, a razlog je "konsolidacija sustava" WTF??? 🤣

VL
NO
No1
16:04 29.09.2023.

Jos uvijek mi nije jasno sta su tocno otkrili... tj. u cemu je tocno bio problem. Rikava HDD? Rikava mrezna? Prebacuju podatke "u cloud", pa sad sve steka? Ili su vec sve prebacili "u cloud", pa tek sad vise nista ne funkcionira? Ili su prebacili "u cloud", pa hackeri imaju zabavu!

VL
NO
Nordik
18:05 29.09.2023.

Berošev fotograf još na godišnjem, cijela država stoji zbog slikara.

VL
PV
prcko.vita
15:55 29.09.2023.

Čim ministar odobri par milijardi eura da se nabave umjesto ovih Intel i286, računala sa ultramoćnim Intel i486 i to one DX sa 32bita to će da proradi sve, naravno, modeme 28.8 morati ćemo da platimo posebno da se zamjene sa onim od 56 kb.

VL
Avatar Cro_Puppy
Cro_Puppy
14:08 29.09.2023.

Došlo je ovo do AP-a i on je lupio šakom o stol i odmah su ovi zamijenili raid kontroler, reinstalirali OS na serveru, stavili novi miš i tipkovnicu i pobrisali pornjavu i viruse. Premijer je bio ljut i rekao da se prvo treba softver srediti onda se tek možete baviti cvjećarenjem odnosno glavnom djelatnošću firme.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.