Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Statistika
Povratak na članak

Nakon 5 mjeseci pada broj nezaposlenih porastao za 0,6 posto

Na to je ponajviše utjecala činjenica da se po završetku školske godine dio srednjoškolaca završnih razreda koji ne nastavljaju školovanje prijavio na Zavod za zapošljavanje

Komentari 4

Avatar Debelo_Mokra
Debelo_Mokra
18:40 10.08.2017.

.....totalno su pogubljeni....sve ih stiglo, sve kletve i zakletve, sve muljaže, sve laži, sve veleizdajnicke odluke dogovarana u nocnim satima, u tajnosti, svi kriminali i lopovluci....necemo pominjati one sitnije "lex-ov"; ajmo samo ove vece: Lex-plagijator-Barišic, lex-dezerter i plagijator-Plenkovic, lex-posvuduša Koljinda, lex-Maric, leks-Todoric.......od toliko "lex"-ova, mogli bi smo napraviti cijeli lexikon................. Toliko prljavog rublja da više ne znaju što bi prije krenuli prati.

VL
DU
Deleted user
19:02 10.08.2017.

Tih pet mjeseci "pada" se objasnjavaju cinjenicom da su jos tisuce tokom toga vremena otisle un inostranstvo trbuhom za kruhom in ne spadaju vise u statistike Hrvaskog zavoda za zaposljavanje. A sta bi bilo da se svi ti izvana sadaa vrate, koliki bi bio postotak nezaposlenih? Pa cekai jos malo da ljetna sezona prodje pa ces vidjeti pravu realnost.

VL
Avatar Debelo_Mokra
Debelo_Mokra
17:50 10.08.2017.

ocekivano....turisticka sezona se priblizava kraju....pricekajte jos koji dan.....Cijela Vlada treba odstupiti..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.