Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal trovanja pićima
Povratak na članak

HZJZ objavio upute: Evo što činiti ako mislite da ste popili sumnjivu tekućinu

"Ovo je uputa za postupanje u slučaju gutanja sumnjive tekućine. S obzirom na to da do sada nije poznato o kojem se sredstvu radi, izostavljen je savjet o pijenju vode", kažu u HZJZ-u

Komentari 5

MA
Makbe
11:24 08.11.2023.

Vrijeme je da ljudi shvate koliko su štetna i nepotrebna organizmu sva gazirana, energentska i slična pića i da se okrenu prirodnoj vodi. Pogotovo to treba zabraniti djeci kao i cigarete, alkohol i kockanje. Na tome se samo bogate ionakoo već prebogati, a mi i naša djeca propadamo i uništavamo se. Doslovno propadamo u svakom pogledu.

VL
HR
hrza
11:32 08.11.2023.

Obustavite prodaju tih pica dok se ne utvrdi istina.

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
12:07 08.11.2023.

Piće zapakirano u jeftinoj i lošoj ambalaži s jedva vidljivim serijskim brojevima pa sad ti znaj kako je došlo do kontaminacije i tko je odgovoran.Znači nije problem u gaziranom piću nego u kontaminaciji do koje je moglo doći bilo gdje a to važi i za sve ostale prehrambene proizvode.

VL
YE
Yeah
11:18 08.11.2023.

Jeste li analizirali vodu iz slavine?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.