Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

HŽ osnovao povjerenstvo za istragu

Procijenjena je šteta, kazao je direktor HŽ Putničkog prometa Marijan Klarić, od oko tri milijuna kuna. Vozni park je star i dotrajao pa će HŽ morati u kredit kako bi nabavio nove i bolje lokomotive.

Komentari 9

OB
-obrisani-
15:37 21.12.2009.

nemogu svatiti gdje HŽ nađe toliko članova za osnivanje povjerenstava....možda je strojovođa zaspao

VL
JA
japa
15:41 21.12.2009.

Smrzle se kočnice! Pa kuda su otišli oni silni milioni za \"modernizaciju\" HŽ-a? Sigurno su otišli na modernizaciju žiro-računa nebrojenih HŽ-direktora!

VL
UK
Ugo Kajvez
15:51 21.12.2009.

Rezultat korupcije i nebrige ... takav odnos ima vlada prema građanima i cijele države .....

VL
UK
Ugo Kajvez
15:53 21.12.2009.

TRI želježničke nesreće u jednoj godini !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ........ za tako nešto već je trebalo ih nekoliko biti \"obješeno\" !!!!!!!

VL
TU
tupslav
11:28 25.12.2009.

Smrzle se kocnice?! Kak to da se nisu smrzle dan, dva ranije. Kak to da se na mom Jugi nisu smrzle? Lol...

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
15:27 21.12.2009.

Zamisli kako je to lijepo, kad ležiš u bolnici potrgan i dođe te posjetiti Marijam Klarić. Horror. Dobije pacijent/putnik i pusu od Klarića?

VL
OB
-obrisani-
15:25 21.12.2009.

U ta tri miliunčeka je sigurno zaračunao jedan za sebe, jedan za ove koji trebaju šutiti,a jedan je šteta i to ako ...? Koja nebuloza s 3 miliunčeka štete, 3 kubika betona, jedan odbojnik koji neki zagorec treba vratiti izz kleti i izolatori na biraču napona lokomotive, trafo ulja kojeg je iscurilo 20-30 litara (ali nabaviti će se tona ulja sigurno). Gospon Klarić kako možeš takvu nebulozu izbaciti iz sebe, a nikako da te se iz fotelje izbaci. Kad bi se ikako moglo dobiti crno na bijelo šteta po stavkama i tko ih sanira po kojoj cijeni bilo bi jako dobro gospodo novinari

VL
OB
-obrisani-
16:12 21.12.2009.

Kad dođe dan smjena po \"kratkom postupku\", biti će reda jako brzo i praznih fotelja

VL
OB
-obrisani-
21:51 21.12.2009.

Poznata stvar i vrlo česta na Balkanu!! U zadnjoj firmi gdje sam radio, direktor je mislio otjerati jednog šefa koji je očito bio nestručan za svoj posao. No poznavajući psihologiju slučaja, upozorio sam ga da će tako otjerati vođu bande, a da će onda banda ostati bez nadzora tj šefa. Čim je ovaj \"otjeran\" banda je počela ubrzo praviti nejasne sabotaže i direktor je istoga morao vratiti nazad iako je bio na vizi. Isto se dešava u HŽ-u. Otkad je smijenjen jedan direktor, odmah su se počele javljati sumnjive sabotaže. I ovo zadnje je sabotaža. Više je nego jasna. Kalmeta zbog ovoga ne smije otići.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.