Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE ODGOVORAN?
Povratak na članak

HŽ novu opremu platio 26 mil. kuna, a ona još nije u funkciji

Nedavno je dvoje mladih ozlijeđeno na jednom 'uređenom' prijelazu

Komentari 5

RO
rojnik
19:44 27.02.2017.

Ista situacija je i Zaboku i G.Stubici,samo ovdje to traje več dulje.Znači skoro 2 godine uređaji za osiguranje cestovnih prijelaza su ugrađeni,sve dozvole ishodovane ali famozna agencija za sigurnost još nije izdala dozvole.Čeka li se da još netko pogine na tim prijelazima?Tko su ti ljudi tko ih je tamo zaposlio i tko ih može natjerati da rade svoj posao?Èe,moj narode.

VL
DE
demokršćanin
22:52 27.02.2017.

U HŽ-u postoji oprema nabavljena još u propaloj Jugoslaviji koja je skupo plaćena a namjenjena je automatskom pranju putničkih vagona koja nije nikada puštena u pogon,pa nije čudo kako bi i najnovija oprema mogla doživjeti istu sudbinu.

VL
Avatar anlaser
anlaser
22:50 28.02.2017.

Situacija je ista u cijeloj zemlji.Nesposoban politički kadar znase koje stranke je ulupao ogromne novce u obnovu HŽ infrastrukture.Ti novci su završili u privatnim džepovima a ono malo što je ostvareno uskoro je i zatvoreno za promet.I opet nitko nije odgovarao.Tako je u svim javnim poduzečima.Menađerski ugovori ,ogromne otpremnine a nitko o poslu pojma nema i nitko nizašto ne odgovara.

VL
DU
Deleted user
07:49 28.02.2017.

dodjite u morh pa ce te vidjeti cuda

VL
RI
rikavac
19:41 27.02.2017.

haha klasicno hrvatski pranje novaca gdje je neko u svoj dzep ubacio jedno milionce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.