Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedinstveno rješenje

Hvaljeni HTZ-ov sustav eVisitor dobio više novih funkcija

Zagreb: Održana sjednica Vlade
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/2
22.02.2022.
u 20:21

Projektom Hrvatski digitalni turizam stvorit će se zaokružena digitalna priča, ističe ministrica Nikolina Brnjac

Hvaljeni inovativni sustav za evidenciju turističkog prometa eVisitor, zahvaljujući kojem praktički u realnom vremenu znamo sve o našim gostima, dobio je nadograđenu verziju.

”Više neće biti potreban fizički odlazak u turističku zajednicu za registraciju nekomercijalnog objekta, a poboljšana je i komunikacija iznajmljivača i turističkih zajednica. U konačnici, projektom Hrvatski digitalni turizam stvorit će se zaokružena digitalna priča – skup inovativnih alata za lakše poslovanje dionika u turističkom sustavu.

Projekt Hrvatski digitalni turizam, uz eVisitor, predviđa razvoj i unapređenje javnih e-usluga u turizmu kroz TURegistar – Središnji registar za ugostiteljsku djelatnost i usluge u turizmu, TUStart – Registraciju obavljanja djelatnosti i pokretanje poslovanja u području turizma i ugostiteljstva, TURiznicu – Sustav za dodjelu dostupnih potpora u turizmu i Croatia.hr – Turističko-informacijski portal”, poručuje ministrica turizma Nikolina Brnjac.

Nadograđeni sustav omogućuje i prikaz osnovnih informacija o turističkoj članarini, preuzimanje uplatnica za članarinu te prilagodbu za osobe s disleksijom i slabijim vidom. “Sustav eVisitor domaći je hrvatski proizvod po kojem je naša zemlja jedinstvena u svijetu, a nove funkcije dodatno će doprinijeti daljnjem razvoju hrvatskog turističkog sektora”, ističe direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije