Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Prema učenju islama, Tomislav je mučenik i ide u raj

Poziv na borbu protiv radikala može se čuti na Bliskom istoku, u Indoneziji, Africi. U tome su muslimani jedinstveni

Komentari 19

MA
marijaqwer
14:37 14.08.2015.

Tomislav ide u raj po Kristu Isusu, a ne po Kuranu." Dragocjena je smrt njegove djece u ocima Gospodnjim."Nas Bog nije postedio ni svoga sina Isusa nego je dopustio da ga muce i ubiju nevinoga, ali ga Bog uskrsnu.Najveca mucenistvaa Bog je rezervirao za svoje prijatelje.

VL
Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
13:25 14.08.2015.

Ovo ispiranje mozga nece nikome pomoci. I ovi navodno umjereni, tolerantni muslimani i jihadisti nam citiraju Kuran! Da mozda ne postoje dva Kurana, jer njihove poruke su dijametralno suprotne!? Ako Kuran poziva na prisilno preobracanje "nevjernika" ili njihovu smrt i unistenje onda je ta religija ili ideologija opasnija od nacizma i tako je treba i tretirati. Sto prije to postane jasno svjetskim mocnicima a i obicnim ljudima, svijet ce proci sa mnogo manje zrtava u iskorijenjivanju tog zla.

VL
DU
Deleted user
16:26 16.08.2015.

Neka oni budu mučenici neman niš protiv ako je to njihov izbor a ostale ljude neka ostave na miru. Žao mi je Tomislava jer je naletio na zlo zarađujuć za kruh sebi i obitelji.

VL
DU
Deleted user
12:11 14.08.2015.

Budalama s takvim tumačenjima trebalo bi od živote napraviti pakao, doslovce. Ovo malo bombardiranja nije dovoljno.

VL
OK
okus
19:25 14.08.2015.

Religiju" mira" smo dobro " osjetili" 550 godina sa turcinima. Suho zlato od ljudi... Dajte mi prestanite pjevati o toj ljepoti. Odite tam svi skupa u IS pa ih tome naucite. Nama ne treba. Nismo zainteresirani. Mi smo naime krscani.i. Nas ne zanima vase ucenje ni razumijevanje odnosno ne razumijevanje. Kako rekoh mi smo Islam nosili na ledima SILOM 550 godina. Toliko o Vasoj miroljubivisti.

VL
OK
okus
19:18 14.08.2015.

Kaj sad to znaci da su mu ove muslimanske zviheri zapravo ucinile " uslugu" ? Osigurali su mu raj?

VL
DU
Deleted user
14:53 14.08.2015.

Citam izjave divljaka kako su ga ubili jer je ateist! Molim urednistvo VL da se suzdrzi od objava tekstova o miroljubivoj islamskoj vjeri. Pustite nas barem neko vrijeme na miru! Svi koji zagovaraju te teze neka sami odu do ISILa pa isprobaju ljubaznost i miroljubivost na vlastitoj glavi. I nakon toga neka se jave za rijec.

VL
Avatar tajar
tajar
11:36 15.08.2015.

Kad bi to bilo kako vi tvrdite, Islamisti ne bi ubijali tzv. nevjernike!

VL
Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
14:02 19.08.2015.

slušaj buraz....hebi se i ti i tvoja zločinačka islamska religija i tvoji pustinjski primitivni kozohebi.........idi tamo pisati i podizati im svijest i razum da izađu konačno iz ranog srednjeg vijeka. poberi sa sobom i ovu žgadiju koja se nasral u europi i množi se na socijalnim pomoćima i doplatcima.

VL
BR
Brestje93
12:47 14.08.2015.

Ma nemoj za suzivot i toleranciju ?? Kako muslimani ljude oce ubijedit da je Islam religija mira to je nevjerojatno Sama rijec "Islam na arapskom znaci "submission" a ne "posveta" (dedication) kako vole pricat. Pa procitajte jednom Kuran i vidjet cete kakva je to religija. U Kuranu stalno pise da treba ubijat nevjernike ako ih ne uspijes preobratit na islam. Jesu oni tolrenatni kad su u manjini to i pise ali kada su u vecini ko sto jesu tamo u IS onda nikako nisu i dosta islamskih povijesnicara govori da IS tocno to radi sto je Muhamed sa svojim sljedbenicima radio kad je sirio islam po arapskom svijetu. Zivot Muhameda je najbolji dokumentirani u to vrijeme. Pa proucitete sta je on radio i kakav je bio covjek i onda recite opet da je on prorok od boga. Evo izdvojit cu samo par stvari iz Kurana pa samo mozete i procitat, Sura 2 Vers 191, Sura 4 vers 89, Sura 9 Vers 5, Sura 5 vers 38 (ruku odsjeci ako netko nesta ukrade...to sto muslimani rado vole negirat da nigdje ne pise) i jos puno vise...procitajte sami i uvjerite se !!

VL
Avatar utunelu
utunelu
14:58 14.08.2015.

huseini a idu u dzenet imami i muftiju koji kradu kao ovi nasi?a propovijedaju cistocu vjere?

VL
VV
vedran.vuinac
12:39 14.08.2015.

Nema više raja, raj je bio 80-tih kad je najgori terorizam bio smaknuće dvojice turista ili švedskog premijera. Demokracija je od raja napravila pakao. dok nema čvrste ruke nego muljaju da vlada narod, dotle će od nas raditi majmune.

VL
JE
jelena
13:31 14.08.2015.

križari gdjeste .....?????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.